Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Może ktoś potrafi mi pomóc. Ten film leciał w tv jakieś 2 lata temu i nie mogę przypomnieć sobie tytułu - akcja dzieje sięna jakiejś pustyni, gdzie żona wraz z kochankiem zostawiają jej męża z myślą, że nie żyje. ten jednak żyje, zdaje się spadł zepchniety ze skarpy na kaktusy czy cośw tym rodzaju i żyje tylko dzięki...

więcej

użytkownik usunięty

Mam maly problem z ustaleniem tytulu pewnego filmu bodajze dunskiego. Zostal wyemitowany w wakacje 4-5 lat temu na tvp 1 lub 2 okolo godziny 23. Byl to mianowice thriller: akcja dzieje sie z szkole, kilku uczniow, ktorzy przychodza po zajeciach, pojedynczo ginie w niewyjasnionych okolicznosciach, osoba ginie, gdy tylko...

więcej

Jak podobał się wam film wg M. Night Shyamalana ?
Czy nie były zbyt...
No własnie. Jaki on był ???
Zakonczenie gdy Graham wraca do wiary jest straszne... amerykanie chyba lubią w ten sposob zamkniete kompozycje...

Zapraszam na mojego bloga. Tak mało osób zagląda wiec może ktos inny zostawi komenta że "tu byłem" ;) nie bojcie sie niegryze ;);) zapraszam o kazdej porze dnia i nocy

Moim ulubionym filmem są "Piraci z Karaibów: Klątwa Czanej Perły". A jaki jest wasz ulubiony film??

Jakie filmowe zdanie utkwiło Wam najbardziej w pamięci? Niektóre wypowiedzi aktorów są niezapomniane i wchodzą w życie codzienne. Jakie? Piszcie! Pozdrowienia!

ZA CO MY PŁACIMY ABONAMENT??CIĄGLE SERIALE I POWTÓRKI. CHCEMY FILMY!!! CZY KTOŚ OPRÓCZ MNIE POPIERA POMYSŁ ŻEBYŚMY MOGLI ZAMAWIAC FILMY NA TV?? WYPOWIADAJCIE SIE.

nie ma ktos dobrych filmow z azji np. KOREI JAPONI CHIN THAILANDI itp. ja kilka mam ale mozewy macie jakies fajne HEY

Jakis czas temu ogladalem film sci-fi, ale nie pamietam tytulu (sic!), a wiec chodzi w nim o to, że istnieje multiwszechswiat i w kazdym sa te same postacie na ktore przydzielona jest jakas moc i gdy ktos z tych samych ludzi w roznych wszechswiatach zginie to jego moc rozdzielana jest dla pozostalych. No i jeden gosciu...

więcej

prosilbym o wypisanie waszym zdaniem!

5 najlepszych filmow sencacyjcnych...
5 najlepszych komedi...