Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

CZY MOZNA Z TEJ STRONKI ŚCIĄGAĆ FILMY? I JAK?

Mam wielką prośbe, nie wiem czy to włoski czy francuski mini serial podobno leciał pare lat temu, nie wiem czy to w ogóle tak brzmiał tytuł. Jeśli ktoś może podać wiecej szegółów będe bardzo wdzięczny. Z góry wielkie dzieki.

mam pytanie dotyczące filmu INSTYNKT.osobiście go nie oglądałem i nie wiem jak mam sie dowiedzieć a mianowicie pytanie brzmi "co to są bracze"własnie z tego filmu.film jest z 1999r jak by ktoś wiedzial co to jest albo kto to prosze o pomoc bede bardzo wdzięczny

Nie wiem co jest takiego szczególnego w tym filmie że tak o nim mówili jak dla mnie to mega lipa.

CHODZI mi o piosenke która jest na początku i końcu każdego odcinka.

Panie i panowie! Oto wiekopomna chwila... Nasza wspaniała polska telewizja nada dzisiaj o 21:40 po raz kolejny film "Pająki"... Film ten to zdecydowanie najgorsze "dzieło" w historii kina... Przez całe moje życie nie widziałem nic gorszego, więc jeśli chcecie sobie zmarnować dzisiejszy wieczór (albo go właśnie uratować...

więcej

Co sądzicie o gwiazdach muzyki takich jak np. Britney czy Eminem którzy postanawiają spróbować swoich sił w filmie? Jak myślicie wychodzi im to czy nie?

ja lubie komedie romantyczne i muzyka mi bardzo odpowiada, dzięki tym filmom mogę się oderwać od szarej rzeczywistości, a wy?

CO CIE W NIM ZAUROCZYŁO I CZY POLECASZ ŚCIAGNĄĆ

Muzyka filmowa jest b.ważnym elementem .Na forum jest dużo o dobrej muzyce a co z najgorszą Waszym zdaniem muzyką taką , która zepsuła Waszą ocenę całości .