gdyby miał powstać osobny film, który byłby rozszerzeniem jednego tylko wątku z "love Actually", które trzy (kolejność nieprzypadkowa) wybralibyście....?????????
Według mnie nie miała wielu dobrych filmów( prawdę mówiąc, to prawie wszystkie to niewypały ). A wy jak sądzicie?? Czy jest dobrą aktorką, czy lepiej, żeby to rzuciła??
Nie pamiętam tytułu pewnego francuskiego filmu, który leciał ok. rok temu w TVP2. Występuje tam czerwonowłosa kobieta w granatowej sukience, która zaprasza do domu czterech swoich narzeczonych, żeby wybrać jednego z nich. Niestety, każdy z nich ginie w dziwnych wypadkach (jednemu łyżwa przecięła głowę), więc bohaterka...
więcejktóra gala oskarowa była najlepsza w prowadzeniu (przez kogo), najlepszy film,aktor od 1985 do 2003.
temat może niejasny, ale to taki chwyt powiedzmy oratorski aby przyciągnąć państwa uwagę. skoro już ją pozyskałam nie będę dłużej owijać w bawełne: potrzebuje pomocy!!!! utknęłam w martwocie. pracuje właśnie nad )Psem Andaluzyjskim( ale niestety tempa jestem w tym temacie! Czy ktoś mógłby mnie oświecić? jak zanalizować...
więcejChcem mile spedzić czas z dziewczyną a przy takich filmach tesh umysł się rozwija i nastraja nas... :P
Jak dla mnie jest ich sporo...mozna je podzielic na te starsze (ale nadal atrakcyjne) i na te wschodzace:))
Dla mnie jest ich sporo : Nicole Kidman, Demi Moore, Julia Roberts, Jodie Foster i wiele wiele innych, o ktorych chilowo nie pamietam :)
Ostatnio ogladam same dobre meskie role :))
Moim zdanie zganie go Clint Eastwood ten film jes extra, jsli chodzi o filmy w reżyseri Eastwooda zawsze możemy liczyć na niezłe kino,Aviator odpada zdecydowanie słaby. A CO WY NA TO?