Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Film ratuje się jedynie efektami specjlanymi. Za mało dinozaurów. Fabuła denna. Zero zaskoczenia. Niewykorzystany dinozaur zmieniający kolory, a szkoda.

CHODZI mi o piosenke która jest na początku i końcu każdego odcinka.

Już od dobrych kilku lat w hollywood, ani w Polsce nie powstała dobra komedia, wszystko teraz łączy komedię z filmem sensacyjnym, a tęsknię ża prawdziwą, czystą komedią, typu "Naga Broń" "Oscar" i tym podonym, co Wy na to?

Szuka bardzo dobrych horrorów które miały premiere w USA a w polsce nie
Takiej jak:
Piła
The gruge
Alone in the Dark

napiszcie jakie komedie wam sie najbardziej podobały =D

Zapraszą do polemiki na temat horrorów,które wywarły na was największe wrażenie i co was najbardziej przeraża ?

elo wszystkim...czy wie ktoś może jaki jest tytuł piosenki i wykonawca z serialu "Żar Tropików" ?? Jak ktoś wie to niech mi napisze na mojego maila grubas.kks@poczta.onet.pl .... z góry dziękuje i pozdrawiam :))

Witam jak juz wspomnialem w moim temacie na tej stronce potrzebna jest wyszukiwarka zwiastunów, tapet, zdjec, muzyki filmowej.....!!!!
POZDRAWIAM !!!

zrubmy petycje do TV POLSAT ABY NA NOWO zaczeli emitować bundich

czy ktos moze kojarzy taka komedie romantyczna, w ktorej jedna panna napisala kolesiowi chyba numer telefonu na banknocie i puscili go dalej, i ze jak ten banknot wroci do niego, to sa sobie przeznaczeniu czy cos w tym stylu :) film lecial na hbo jakies 2-3 lata temu, podejrzewam ze jest wlasnie gdzies z tych lat,...