Szuka bardzo dobrych horrorów które miały premiere w USA a w polsce nie
Takiej jak:
Piła
The gruge
Alone in the Dark
Zamieściłam jush ten temacik na mojej stronce ale tu tesh zapytam(większa szansa na odpowiedzi;)
Czy ktoś z Was był już na tym filmie? I co sądzicie?
Ja dziś miałam okazję i bardzo mi się podobał zarówno film jak i gra aktorska (Julia Roberts & Jude Law & Natalie Portman & Clive Owen = ciekawe...
No cóż...dobrze zrobiony film ale jak dla mnie nic specjalnego a tym bardziej orginalnego. Oglądając ma się wrażenie, żę to już było - i taka jest prawda, wszystkie motywy były użyte już w innych produkcjach np. the cube, seven, phonebooth itd itp momentami irytowała mnie też gra aktorów, danny glover ......
Czytałem ostatnio w gazecie, że Roger Moore chce zagrać w kolejnym ( 21 ) filmie z serii przygód o Jamesie Bondzie jako czarny charakter.
Co wy na to?
Film ukazujac droge czlowieka do upragnionej pozycji spolecznej???
Warto przejsc i kroczyc taka droga?????
Tony Montana jest wspanialym czlowiekiem, ktory wie czego chce, od poczatku mial wilkie ambicjei to go doprowadzilo na szczyt, owszem popelnil wiele bledow najwiekszy to zabojstwo Mannego, coz ta cooka robi z...
Witam!
Mam pomóc koleżance znaleźć filmy, w którym przedstawiono Rzym (będzie to potrzebne na pracę stylistyczną). Z łaski swojej, prosze o podanie jakiś tytułów! Będę bardzo wdzięczna za szybką odpowiedz.
oooo ale nudy !!! Pomysł intrygujący ale coś nie wyszło. Przede wszystkim przegadany; pompatyczna, tendencyjna muzyka; nużący montaż; ciągnął się i ciągnął i ciągnął i ...... nic! nie warto było a szkoda.