Potrzebuję rzetelnych i konkretnych informacji na temat przepisów prawnych mówiących o bezpłatnej możliwości odtwarzania filmów (polskich i zagranicznych) w ramach tzw. DKF-u
wlasnie gdzie je dostac by moc obejrzec i porownac czy strach z mlodosci bedzie dzialal nadal? i mam pytanie moze ktos kojarzy film "7 bram piekieł" byla tam taka scena ze ktos spada z drabiny i zostaje sparalizowany a zewszad wypelzaja pajaki...tez szukam tego filmu ale nie jestem pewien tytułu...dzieki pozdrawiam
Czy uwazacie ze Nadonna jest dobra aktorka?Zagrala przeciesz kilka dobrych rol np. Evita i grywa w filmach juz od dosc dlugo. W kazdym filmie wyglada naturalne, a moze sie myle?
jakiCh postaci lub wydarzeń najbardziej boicie sie w horroraCh?? ja nie cierpie clowNów... moze to głupie ale tak mam :p a najbardziej pzrerażające horrory są dla mnie z duchami =))
ma moze ktos ten film?? albo informacje jak i gdzie mozna go zdobyc?? prosze o info tu na forum ale najlepiej by bylo na mail pawlik84@o2.pl z gory dzieki!!:)
Mam prośbę o info gdzie mógłbym kupić wersję kolekcjonerską z figurkami Władcy Pierścieni - Drużyny Pierścienia. Interesuje mnie tylko oryginalnie zapakowany zestaw. Dzięki za wszelkie info. Acha na Alegro niestety nie udało mi sie namierzyć. Pozdrawiam.
nio walsnie nie mam pojęcia gdznie mam się zwrocić z gotowym scenariuszem. nie wiem czy to dobry scenariusz moze nie i okarze się kolejnym marnym dziełem Polski ówczesnej, ale moze jednak nie ejst taki zły wiec chciałabym sprobowac ale nie amam pojecia do jakich ogranizacji czy tez ludzi mam sie zwrocic!!! pomocy!!!!