Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

klimat jaki nadaje gra świateł jest niesamowity nadający psychodelicznej abstracji całości filmu ! Żaden wątek nie umyka nawet ten który dla widza nie wydaje się istotnym ! Film trzyma w napięciu NON TOPER, a końcówka daje porządny HARD CORE !Ale faktem jest, że obsada (choć mogli bardziej przesadzić) nie była dobrym...

więcej

Po Złotych Globach zaskoczenia raczej nie ma. Gratulacje dla pana Jana Kaczmarka!! Depp, Winslet, Portman, Owen, Aviator, Marzyciel... - bardzo się cieszę z tych nominacji. Szkoda tylko filmu "Pojutrze". Warto było mu dać nominację chociaż za efekty specjalne... Nie mogę doczekać się 27 lutego!! Mam tylko nadzieję, że...

więcej

przypomnialem sobie o jednym filmie i problem w tym, ze nie znam jego tytulu, a poczulem wewnetrzna potrzebe by go obejrzec... wiem o jego fabule tyle: grupa mlodych ludzi (chyba studentow) wprowadza siebie nawzajem w stan smierci klinicznej, by po kilku(nastu?) sekundach reanimowac sie... kazdy z nich po tym przezyciu...

więcej

Fajny był Trepek:D te gonitwy heh:D ale nigdzie nie widze fotek z nim:/ ktoś ma,albo gdzieś widział?:) A znacie podobny do tego film?w takim typu?:)))chętnie bym obejrzała :D

Nominacje już są!!! Jakie są wasze typy???

Ja napiszę moje i ciekawe czy się sprawdzi...

NAJLEPSZY FILM
"Aviator"
"Marzyciel" - zwycięzca (moim zdaniem)
"Za wszelką cenę"
"Ray"
"Bezdroża"

NAJLEPSZA AKTORKA
Annette Bening - "Being Julia"
Catalina Sandino Moreno - "Maria Full of Grace"
Imelda...

Przecież Polacy to nie jest banda debili jeśli chodzi o filmy,lecz jeśli tak jest to dlaczego od tylu lat film pełnometrażowy niedostał nawet nominacji???Dla mnie strasznym żalem jest to że film Tomasza Bagińskiego pt."Sztuka Spadania" niema nominacji w swojej kategori.

Hej,
mam pytanie, w jaki sposób dodawać filmy, których tytułów ani obsady nie ma jeszcze w bazie. Nie chodzi mi jednak o dodawanie tytułów do filmografii pojedynczego aktora.

..poprostu piszcie co i jak...to film czy co ...hehe

Najwięcej nominacji dostały "Catwoman" i "Aleksander" a wy co myślicie?Moje typy to
1.Najgorszy aktor - Ben Affleck "Przetrwać Święta"
2.Naj.. aktorka - Halle Berry
3.Naj.. aktor II planowy - nie mam typu
4.Naj.. akorka II planowa - Sharon Stone "Kobieta Kot"
5.Naj..remake lub sequel - "Egzorcysta - Początek"

wiecie co to jest za piosenka w blade triniti w zwiatunie zaczyna się około 1min i 33s bardzo mi zalerzy na tej piosence w soundtraku nie ma tego