Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, nie wiem czy uda wam się skojarzyć, o który film mi chodzi....

Oglądałem go bardzo dawno temu.... Pamiętam tylko że był on o ludziach, którzy zamieniali się w mutanty/kosmitów. Oczywiście jeden z nich był tym dobrym i walczył ze złem, współpracował z ludźmi itp. itd.. Najważniejszy szczegół to były chyba dwa...

więcej

Czyli takze i te,ktore mimo iz weszly do naszych kin w 2005,powstaly jeszcze w 2004,jak np. MARZYCIEL,moja pierwsza propozycja,druga to ZAKOCHANY BEZ PAMIECI,no i W STRONE MORZA(film ktory rowniez niedawno zagoscil na naszych kinowych ekranch)!Piszcie - wasze 3 propozycje(moze byc wiecej)!Poza ta trójka dorzuce jeszcze...

więcej

Pomóżcie!! W sierpniu (chyba na polsacie) leciał film o chłopcu-hakerze. On chodził do prywatnej szkoły, która była w takim starym budynku. Pamietam ,że miał przyrodnią siostrę.Ten chłopak został wyrzucony ze szkoły( nie pamiętam już za co) i pewnego dnia jak odprowadzał siostrę to do szkoły wpadli terroryści i tylko...

więcej

CIEKAWA JESTEM CZY LUBICIE HORROR - MOŻE STWÓRZMY LISTĘ TYCH NAJSTRASZNIEJSZYCH. UMIEŚCIŁABYM TU NAPEWNO "STATEK WIDMO" "LŚNIENIE" "TEKSAŃSKĄ MASAKRĘ..." " DARKNESS FALLS '' I JESZCZE KILKA INNYCH! RÓWNIE STRASZNYCH....HIHIHIH

Jaki norror was naprawde poruszył...?
A jaki uważacie za strate czasu...?

dla mnie takim filmem jest "Vanilla Sky" no niby dobry ale nie wiem co czuję niedosyt czy przesyt??

Co tu robić mróz szaleje.Może jakiś filmik...? Cóż ogladnać aby było miło i ciepło?

jak mozna dodac nowy film do bazy?..........jestem niewtajemniczona:P

To jeden z najbardziej bezwartościowych obrazów filmowych ostatnich lat ? Tak.

Czesc! Wyjechalem ze Szczecina jak mialem 5 lat i mimo tego ze ogladalem Misia z 10 razy dalej wszystkiego nie rozumiem....

(1) Dlaczego Misiu-Rysiu zapoznal Irene?
(2) Dlaczego sie spytal kumpla ktory nagrywa filmy aby mu pomogl?

I ostatecznie:

(3) Dlaczego szukali sobowtora dla Ryska?

Serdeczne...