Witam, nie wiem czy uda wam się skojarzyć, o który film mi chodzi....
Oglądałem go bardzo dawno temu.... Pamiętam tylko że był on o ludziach, którzy zamieniali się w mutanty/kosmitów. Oczywiście jeden z nich był tym dobrym i walczył ze złem, współpracował z ludźmi itp. itd.. Najważniejszy szczegół to były chyba dwa...
Czyli takze i te,ktore mimo iz weszly do naszych kin w 2005,powstaly jeszcze w 2004,jak np. MARZYCIEL,moja pierwsza propozycja,druga to ZAKOCHANY BEZ PAMIECI,no i W STRONE MORZA(film ktory rowniez niedawno zagoscil na naszych kinowych ekranch)!Piszcie - wasze 3 propozycje(moze byc wiecej)!Poza ta trójka dorzuce jeszcze...
więcejPomóżcie!! W sierpniu (chyba na polsacie) leciał film o chłopcu-hakerze. On chodził do prywatnej szkoły, która była w takim starym budynku. Pamietam ,że miał przyrodnią siostrę.Ten chłopak został wyrzucony ze szkoły( nie pamiętam już za co) i pewnego dnia jak odprowadzał siostrę to do szkoły wpadli terroryści i tylko...
więcej
CIEKAWA JESTEM CZY LUBICIE HORROR - MOŻE STWÓRZMY LISTĘ TYCH NAJSTRASZNIEJSZYCH. UMIEŚCIŁABYM TU NAPEWNO "STATEK WIDMO" "LŚNIENIE" "TEKSAŃSKĄ MASAKRĘ..." " DARKNESS FALLS '' I JESZCZE KILKA INNYCH! RÓWNIE STRASZNYCH....HIHIHIH
Czesc! Wyjechalem ze Szczecina jak mialem 5 lat i mimo tego ze ogladalem Misia z 10 razy dalej wszystkiego nie rozumiem....
(1) Dlaczego Misiu-Rysiu zapoznal Irene?
(2) Dlaczego sie spytal kumpla ktory nagrywa filmy aby mu pomogl?
I ostatecznie:
(3) Dlaczego szukali sobowtora dla Ryska?
Serdeczne...