Czy czytał ktoś z Was książkę pt. ,,Upiór w operze''? Chciałabym się dowiedzieć czy historia w niej zawarta jest taka sama jak w filmie.
Czasami jest fajny film - ciekawa fabuła, wartka akcja, dobrzy aktorzy - Jednak coś ci przeszkadza................... .co to jest. np. mnie przeszkadza złe tłumaczenie, za dużo niecenzuralnych słów ( on bo jak się z rodzicami ogląda to się potem krzywo patrzą), kiedy przez przypadek przewidze koniec, albo ktoś już mi...
więcej
Pamientam, że kiedys widziałem film o snajperach, zaczynał się sceną jak zły snajper wchodzi na dach i montuje karabin. Dobry w tym czasie wysiada z samolotu (jest ochroniazem). Akcja sie rozwija i obaj scigają sie po mieście.
Film kończy się sceną na autostradzie.
Czy może ktoś kojaży taki fim ?
sliver??
basic instinct??
czy moze killing me softly??
a moze cos innego?
jakie sa wasze propozycje z tego gatunku?
Co sądzicię o filmach nakręconych na faktach? Wydaje mi się, że są one potrzebne(np. filmy biograficzne), ale często nie ukazują całej prawdy.Odpisujcie i wchodźcie na mojego bloga!:D
Nie wiem czy lubicie starsze filmy, ale jeśli tak, to które według was są warte obejrzenia?Którzy aktorzy ówczesnych czasów najlepjej spisywali sie w swoim zawodzie? Ja należe do młodszego pokolenia(i dlatego interesuję się dzisiejszym kinem)i zastanawiam sie czy warto wrócić do przeszlości aby podziwiać gwiazdy...