Przy napływie różnych Harrych Potterów, Spidermanów, Aragonów (także na forach filmwebu) i takich tam, proponuję temat zupełnie odmienny. Może ktoś zechciałby podzielić się swoimi wrażeniami z obejrzanego filmu o trochę innym zabarwieniu artystycznym (sic!), pogadać o jakimś twórcy (nie tfu-rcy)... Ciekawe, czy temat...
więcejNie kturzy uzytkownicy loguja sie tutaj tylko po to by miec tapety albo sciagnac zwiastun!!Jak myslicie czy dało by sie wprowadzic cos takiego ze uzytkownik ktory chce tapete musi pierw osiagnac pewna liczbe punktów??Albo konkursy zaloguje sie i np wygra konkurs,a nic nie wniusł do serwisu!! jak myslicie??
Osobiście w kategorii dramat stawiam na "Marzyciela", a w kategorii najlepszy musical lub komedia na "Zakochanego bez pamięci" i "Upiora w operze"!Zajrzyjcie na pełną listę nominowanych i napiszcie jaki film( i nie tylko )według was najbardziej zasłużył na statuetkę:)Pozdro!!
Czesc mam problem, chetnie obejrzalabym dwa filmy lecz nie moge znalesc ich w zadnej wypozyczalni moze mi pomozecie:
1. Untamed heart - Ukryta namietnosc
2. Flashdance
Numer ten dedykujemy wszystkim tłumaczom polskich list dialogowych w amerykańskich filmach:
-Brooklyn Stan Nowy York godz. 23:48-
"What?, ..what,,whats... Fuck you man!!!!!!!"
-Słucham....Kurczę człowieku!
"What the fuck are you doing here!!@#$!!!"
-Co ty tu robisz do diaska!
"That's not your's fucking...
Jakie znacie filmy w których dowodcy wojskowi byli zmuszeni do dokonania wyboru "obowiązek czy humanitaryzm... ?? :):)
Co sądzicie o Polskich filmach i serialach, jakie są według was najlepsze? Zapraszam też na moją stronę!!!