Czy jakas mila osobka mogla by mi powiedziec jaki to film :... znam bardzo mało szczegołów BArdzo MAlo , ale moze ktos wie?
Pamietam tylko tyle
akcja toczy sie w USA zimą , i nie sa to czasy terazniejsze , poczatek 19 wieku , nie jestem pewny
w filmie gra młody indianin , uczy sie w szkole , ale nie wygladal on na...
Kiedyś(dawno)kuzyn mi opowiedział o takim filmie, co gościu mordował ludzi, aby z ich części ciała, stworzyć i wskrzesić Jezusa. No i miał prawie wszystko, jednak brakowało mu serca. I to nie byle jakiego, ale serca niewinnego... a niewinne jest serce niemowlęcia...
Jak się nazywa ten film?
Jak napisała mi pewna osoba gatunek filmu to kwestia gustu!OK,w porządku,ale w żadnym wypadku nie jestem w stanie zaakceptować komedii romantycznych,rzecz jasna nie wszystkich!To filmy przesycone sztucznością,zdażeniami,na które w większości nie ma miejsca w naszym życiu!Ukazywanie miłosci za pomocą tego gatunku...
Czy tytuły filmów muszą być tak beznadziejnie tłumaczone? Nic z takiego tytułu nie wiadomo, a do tego nie można sobie pogadać o filmie np. ze znajomym z zagranicy, bo nie wiadomo, o jaki film chodzi... Irytuje mnie to!
Hej. Jestem tu nowa. Witam WSZYSTKICH!!!! Mam mały problem, bo nie moge wkleić zdjęcia. Ciągle jest error. Help me! Bitte!
A i jak się dodaje filmy i osoby:)?
Pozdrawiam
Czy ktoś jeszcze lubi napisy końcowe tak jak ja :] Nie chodzi o to iż ciesze się z końca filmu. Raczej o to, że lubie jakoby "przedłużyć" sobie film no i posłuchac muzy filmowej :) Pozatym - nie ma nic gorszego niz wyłaczyc film od razu po zakończeniu.
Czy ktos wie co zorbic jak sciagam piosenki przez kaze ale maja jakas dziwna sciezke czas trwanai jest strasnie dlugi albo nic nie slysze na ogol tak jest jak sciagam gdzie juz duzo uzytkownkow moze są jakies programy co moga to zmienic .Za pomoc z gory dziekuje:)
Co sądzicie o ludziach karmiących się tylko i wyłącznie nowościami kinowymi uważając starsze i klasyczny pozycje jako beznadziejne starocie czy coś w tym stylu ? Co najgorsze wielu z nich twierdzi że są wielkimi kinomanami a nawet nie mają porównania z legendami kina.
Przykro słuchać jak ktoś beszta filmy które...