Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Siemka Wszystkim. Nie tak dawno oglądałem Blade Trinity ( III część przygód Blade - Wieczny łowca). Śmiem twierdzić, że film nie zrobil na mnie prawie żadnego wrażenia !!! Więc uważam, że i w tym przypadku działa prawo ''in więcej tym do bani''. A co Wy na to ?????????

Mnie na przykład najbardziej denerwuje uśmiech, a właściwie zęby Toma Cruise'a i śmiech Cameron Diaz. Czekam na wasze opinie.

Wprost ubóstwiam oglądać(no i oczywiście słychać)musicali i coś czuje że nie jestem w tym osamotniona...

Które film wg.was należą do unikatów, czyli prawie nie możliwych do zdobycia ?

witam moze ktos pamieta tytul filmu opowiadajacy o pewnym zawodowym hokeiscie ktorego po kontuzji uniemozliwiajacej dalsza gre przyjal ojciec tancerki na lodzie jako partnera. Jest to komedia romantyczna ktora pare lat temu leciala na TV

Szukam filmów o lub z cheerleaderkami. Wiem ze to może głupie ale interesuje mnie ten temat. Pozdrawiam

użytkownik usunięty

Czy ktoś może wie, czy w tym roku będą w TV na żywo OSCARY? A jeśli będą, to czy będziecie oglądać?

Poszukuje filmu pt."Sinobrody". Jest to bardzo bardzo stary film.
Jeśli ktoś ma lub wie gdzie można go zdobyć prosze o kontakt na maila olaf.r@wp.pl.

Jestem zainteresowany wszystkimi filmami poniżej roku 1920.
Jeśli ktoś z was ma jakieś namiary na takie filmy prosze o kontakt.

Ostatnio jakoś mało ludziów przebywa na moim filmowym blogu, więc proponuję małe odwiedziny. Możecie tam pisać o wszystkim, o czym tylko chcecie... Więc będziecie tam mile widziani.

Szukam filmu o tytule: "Anioły z Bostonu" czy jakos podobnie. Film jest o dwóch braciach, którzy postanawiaja wyczyścić swoją okolice z bosów narkotykowych i innych przestepców.