bezapelacyjnie nr 1 to tańcząc w ciemnościach von triera. po obejrzeniu tego filmu musiałem wypić pół litra po powrocie do domu, żeby się otrząsnąć po tej traumie. mam go na dvd na wypadek gdybym sobie chciał kiedyś żyły otworzyć, to sobie go wtedy obejrze drugi raz.
w dalszej kolejności proponuję requiem dla snu...
tak jest, od niedawna mozna zauwazyc na rynku filmowym takie zjawisko.nie ma pomysłów na filmy oryginalne, bądź jest ich za mało, co jest tego przyczyną? wystarczy popatrzeć ile wychodzi sequeli, prequeli itp. do filmów ktore nie powinny by kontynuowane.czy nie ma juz ciekawych scenariusz?kto wymysli cos wiecej?moze...
więcejZapewne niektórzy z was wiedzą,że jestem anty-fanem tego gatunku filmowego,ale może jesteście w stanie chociaż w niewielkim stopniu zmienic moje nastawienie,podając kilka naprawdę interesujących tytułów:)Czekam i pozdrawiam!
Film pochodzi chyba z z lat 80 albo początku 90. Pamiętam, że fabułę filmu stanowił wyścig pontonów. Jakieś chorągiewki były na punktach kontrolnych chyba, a jacyś wjskowi probowali jednej z ekip pontonowych przeszkodzić w dotarciu do mety np. spuszczając na nich jakiś olbrzymi kamień chyba. Podajcie tytuł jak...
hola! kto jest wykonawcą i jaki jest tytuł utworu,który puszczony jest podczas jednej ze scen w klubie(dokładnie striptiz pewnej damy),w tym samym czasie Travolta siedzi za barem i popija coś mocniejszego:P dziekuje za informacje,pozdrawiam
jak ktos ogladał, to prosze zostawcie notatke czy warto ogladac czy dobrze zrobiony, czy sa tam prawdziwe sceny historyczne i itp..
czekam i pozdrawiam:)
czy ktoś może wie jak znaleźć muzykę z tego filmu albo chociaż kto jest twórcą lub odtwórcą. zależy mi szczególnie na piosence z czołówki- przynajmniej tytuł. pozdrawiam
Witam wszystkich
Prosze was o pomoc, a chodzi mi o nazwe filmu...
Opowiem troche o filmie:
Byla to komedia i takiej dzieczynie ktora ukradla raz kolczyki i zgubila jeden a drugi znalazl jakis koles, i zamienili sie cialami no i to chyba wszystko co moge powiedziec na ten temat :) mam nadzieje ze ktos mi pomoze...