Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wiem tylko że snuff oznacza zabijać, mordować, wykitować, "Snuff Films -są to południowoamerykańskie filmy, na których ludzie są naprawde torturowani i mordowani. Filmy te są nielegalne w USA, nie wykorzystuje się w nich żadnych efektów specjalnych, wszystko jest realne, wyświetlane są w południowoamerykańskich Kinach,...

więcej

czy wiecie może, jaki to film?
jakiś młody gościu kradnie od rodziców samochód i jedzie w Amerykę, po drodzę spotyka starszą od niego kobietę, pod koniec filmu któreś z nich ginie...
wiem, że opis mało dokładny, ale jakby ktoś mógł mi pomóc, to wielkie dzięki :-)

użytkownik usunięty

Dawno nie byłam w kinie na polskim filmie. Po pierwsze: rzadko są wyświetlane, a po drugie: nie odpowiada mi ich problematyka, zapowiadana w recenzjach. Jeśli jednak już się zdarzy, że jakiś obejrzę, to zawsze jest to film w telewizi lub na płycie. Niech mnie ktoś przekona, że na polski film warto pójść do kina!

Potrzebuje filmiki a konkretnie tej sceny w ktorej Hans wypada z 30 piętra NAKATOMI PLAZA. Jak ktos ma to niech wysle na adres :
polska372@wp.pl

P.S. z gory dzięki

poszukuje piosenki z reklamy AVON'u z Salmą Hayek, w tle słychać skrzypce, proszę o pomoc!!!

Ja sobie zadaje to pytanie odkąd zobaczyłam ich zdięcia na których wyglądają tak jak by się przed chwilą całowali, na innych trzymają się za ręce, a jeszcze na innych są przytuleni. Te zdięcia to nie ściema wszystkie zrobione są na premieże Filmu (Harry Potter i więxień z Askabanu)

Jak dodawac ludzi kina bo jest paru co ich tu nie ma a chcialbym ich tu zamiescic jak to zrobic HELP!!??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

CZesc wszystkim, wczoraj ogladałam odcinek Europa da się lubić i bardzo podobała mi się piosenka która spiewał Kevin która siewa sie w Angli przy piwie i przy pianinie..Byla to dosyc skoczna i radosna piosenka, do niej super tanczyl razem z Paulo. Moze ktos wie jaki jest tytul tej piosenki.Dodam ze raczej kazdy(pozniej...

więcej

Jak sie nazywa piosenka z filmu "Robin Hood-Książe Złodziei"????????