Zapewne niektórzy z was wiedzą,że jestem anty-fanem tego gatunku filmowego,ale może jesteście w stanie chociaż w niewielkim stopniu zmienic moje nastawienie,podając kilka naprawdę interesujących tytułów:)Czekam i pozdrawiam!
Film pochodzi chyba z z lat 80 albo początku 90. Pamiętam, że fabułę filmu stanowił wyścig pontonów. Jakieś chorągiewki były na punktach kontrolnych chyba, a jacyś wjskowi probowali jednej z ekip pontonowych przeszkodzić w dotarciu do mety np. spuszczając na nich jakiś olbrzymi kamień chyba. Podajcie tytuł jak...
hola! kto jest wykonawcą i jaki jest tytuł utworu,który puszczony jest podczas jednej ze scen w klubie(dokładnie striptiz pewnej damy),w tym samym czasie Travolta siedzi za barem i popija coś mocniejszego:P dziekuje za informacje,pozdrawiam
jak ktos ogladał, to prosze zostawcie notatke czy warto ogladac czy dobrze zrobiony, czy sa tam prawdziwe sceny historyczne i itp..
czekam i pozdrawiam:)
czy ktoś może wie jak znaleźć muzykę z tego filmu albo chociaż kto jest twórcą lub odtwórcą. zależy mi szczególnie na piosence z czołówki- przynajmniej tytuł. pozdrawiam
Witam wszystkich
Prosze was o pomoc, a chodzi mi o nazwe filmu...
Opowiem troche o filmie:
Byla to komedia i takiej dzieczynie ktora ukradla raz kolczyki i zgubila jeden a drugi znalazl jakis koles, i zamienili sie cialami no i to chyba wszystko co moge powiedziec na ten temat :) mam nadzieje ze ktos mi pomoze...
Przy napływie różnych Harrych Potterów, Spidermanów, Aragonów (także na forach filmwebu) i takich tam, proponuję temat zupełnie odmienny. Może ktoś zechciałby podzielić się swoimi wrażeniami z obejrzanego filmu o trochę innym zabarwieniu artystycznym (sic!), pogadać o jakimś twórcy (nie tfu-rcy)... Ciekawe, czy temat...
więcej