nie wiem dlaczego ale strasznie denerwuje mnie zachowanie co niektorych ludzi (a wlasciwie wiekszosci), ktorzy wychodza z kina jak tylko uslysza pierwszy takt koncowej piosenki. przeciez to jeszcze nie jest koniec filmu!! a najbardziej denerwujace jest to ze juz wtedy wlaczaja sie swiatla i gasnie film na ekranie:( nie...
więcej
Witam wszystkich miłośników filmu!!!
Mam pytanie: czy wie ktoś może, fragmenty jakiego filmu zostały użyte w teledysku ATB - Marrakech? Kiedyś widziałem jego zapowiedź w programie Film AB na niemieckiej stacji Viva,ale tytułu nie podali :-(
A przynajmniej za późno przełączyłem...
Kogo w filmie "Człowiek z blizną" przypadkowo zabił Tony Montana, gdy grupa z przeciwnego gangu zaatakowała mu dom?
Kogo w filmie "Człowiek z blizną" przypadkowo zabił Tony Montana, gdy grupa z przeciwnego gangu zaatakowała mu dom?
"Władca Pierścieni"? Oczywiście!! "Harry Potter"?? No nie wiem... "Obietnica" z Nicholsonem? Na pewno. "Rozważna i romantyczna" - owszem. Co jeszcze?
bezapelacyjnie nr 1 to tańcząc w ciemnościach von triera. po obejrzeniu tego filmu musiałem wypić pół litra po powrocie do domu, żeby się otrząsnąć po tej traumie. mam go na dvd na wypadek gdybym sobie chciał kiedyś żyły otworzyć, to sobie go wtedy obejrze drugi raz.
w dalszej kolejności proponuję requiem dla snu...
tak jest, od niedawna mozna zauwazyc na rynku filmowym takie zjawisko.nie ma pomysłów na filmy oryginalne, bądź jest ich za mało, co jest tego przyczyną? wystarczy popatrzeć ile wychodzi sequeli, prequeli itp. do filmów ktore nie powinny by kontynuowane.czy nie ma juz ciekawych scenariusz?kto wymysli cos wiecej?moze...
więcej