Czy organizowane są pokazy filmów poza tymi na które można wygrać zaproszenie? Czy użytkownicy filmwebu organizują w celu większej integracji jakiś pokaz filmów?
1.Śmierć Lucy Knight-"Ostry dyżur"-nie wiem czemu,tylko serial,ale okropnie mnie to zdołowało.
2.Śmierć Seleny-"Selena" z Jennifer Lopez
3.To jak skończyli bohaterowie "Requiem dla snu"
4.Końcowa scena "Przeminęło z wiatrem" kiedy uczucia Rhetta się wypaliły.
5.Śmierć scenarzysty z "Bulwaru zachodzącego...
Co sądzicie o reklamach przed projekcją filmu? Czy to naprawdę jest konieczne? Osobiscie strasznie mnie to denerwuje, bo rozprasza moja uwagę.
Witam :) Juz niedługo nowy rok no i jak wiadomo masa nwoych ciekawych filmów, fimlów akcji, komedii, bajek itp. Jaki waszym zdaniem film ma szanse stac sie przebojem w nowym roku, może "Aleksandre" lub "Dzwieczyna z sąsiedztwa", a może "życie jest cudem". Jake sa Wasze opinie na ten temat.
Pozdrawiam :))
kiedys w telewizji był taki film o starszym bezdomnym człowieku. Pewnego dnia próbował on ukraśc radio z samochodu bogatego człowieka, niestety zostaje przyłapany przez własciciela na goracym uczynku. Własciciel auta za popsucie sprzetu zada pomocy w domu. i wszytsko dalej przebiegłoby sprawnie gdyby nie fakt ze...
Dziś Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!!!Mam nadzieję, że każdy z Was wrzucił do skrzyneczki przysłowiowy "grosik" Trzeba pomagać chorym dzieciom!!!Jak dobrze, że jeszcze istnieją takie akcje! Dobrzy ludzi wszystkich miast i wsi łączcie się!!!!!!Jeszcze nie jest za późno...
Szukam informacji na temat fimów "Chłopcy z ferajny" i "Mafia!". Również wszelkiej maści publikacji o historii mafii. Pomysły prosze kierować do tonyu@wp.pl!
Tak sobie siedzę i myślę i wymyśliłem kilka kategoii oskarówych, w których będą nominowane filmy... Długo się nad tym nie zastanawiałem i mogłem zapomnieć o wielu filmach, ale myślę, że tak będą wyglądać nominacje w tych właśnie kategoriach... To jest tylko i wyłącznie moja opinia, która jeszcze może się zmienić...