Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Powiedcie o waszych ulubianych seriałach i opowiedzcie o nich

Jak dla mnie
NAJGŁUPSZE: The Forgotten
NAJBARDZIEJ ZASKAKUJĄCE: Donnie Darko
a co Wy uważacie?
pozdrawiam

piszcie jeśli znacie tytuły jakiś godnych polecenia sf lub fantasy, i n ie chodzi mi tu o rzeczy które każdy szanujący fan zna( nie mówie czy lubi czy nie ale na pewno zna) typu gwiezdne wojny i władca pierścieni, ale mam na myśli troche mniej znane filmy typu brasil, albo hardware...
zapraszam:)

wszyscy zawsze zachwycają się najlepszymi a nik nie mówi o najgorszych. Podajcie opinie. Podsunę wam jeden pomysł: Neo i Trinity w 'The Matrix Reloaded' - ochyda...

film jest o kolesiu ktory ma inteligentny komputer, najpierw mu pomaga w pracy (gostek CHYBA projektuje jakies systemy budowania wiezowcow tak aby sie nie zawalily podczas trzesienia ziemi), a z biegiem czasu chce go zabic, jest tez tam jakas kobieta :p łeh... :p nic więcej nie pamietam :] aha film powstał mniejwiecej...

więcej

Film oglądałem jakieś 4 lata temu na tvp2 lub tvp3, opowiada o młodej dziewczynie która wyjeżdża do Włoch lub Francji(nie pamiętam dokładnie), do miejscowości gdzie było kiedyś jedno z jej rodziców, jest lato, film jest lekko erotyczny, dziewczyna na koniec filmu traci dziewictwo pod drzewem przy drodze. Chcialbym...

w zasadzie to doslowne przyciaganie czlowieka do kina juz sie konczy ,konczy sie moda na kino ,jest od tego dvd,komputer i kino domowe....a zwykly czlowiek placi w kinie 16 zeta za bilet a film tak zajebiscie reklamowany jest w zaszadzie denny....przyklad :ocean strachu!!!!!!!badziewie ..pozdawiam

wlasnie jaki jest pierwszy film w dziejach zrobiony na podstawie ksiazki??

Nie wiem jak wy ale ja mam dosyć polskich aktorów których gra jest sztuczna i mało przekonywująca! Nie chce tym nikogo zrazić, wiem że temat był już poruszany ale jakoś mi to umknęło=p

Jak pewnie wiecie David Lynch nagrywa film pt. "Zielony pokój w Łodzi", w którym mają zagrać polscy aktorzy. Jak myślicie czy nasi rodacy sprawdzą sie w filmie tak znanego i cenionego reżysera?