Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chciałabym przeczytać coś ciekawego, co zapiera dech w piersiach do ostatniej strony! Jakie książki mozecie mi polecić??

ten film wydaje mi sie beznadziejjny... chociaz nieogladalam .. ale z klasą mamy na to iśc.. doradzcie mi.... przekonajcie mnie czy mam isc czy nie... bo mi to sie glupie wydaje :/
:):)

Ludzie jak wam wiadomo zbliżają się oskary.Gdybyście mieli okazje zasiadać w komisji ,to jaki filmik nagrodzilibyście i za co???

dlaczego jak coś dodam to na akceptacje musze czekac około miesiąc ??

Jeżeli mielibyscie sznasę, to co Byscie zmienili, gdybyscie zamienili się w scenarzystów i reżyserów jakiegos znanego filmu badz serialu. Jakie zmiany byscie wprowadzili? Zmienili obsadę, czy zakończenie filmu?

dla mnie najbardziej dołującą sceną było zakrzsztuszenie się kotecka ptaskiem w odcinku "Powrót Babuni 2"!! oczywiści produkcji Warner Bros i nie występował tam Rocco:))))) heheheheh

Jak to powaznie powiedziane wspolpracownikow, poprostu niedawno zalozylem wlasna stronke filmowa i sam nie dam rady jej aktualizowac. Chodzi mi o osoby ktore by na dluzsza mete wspolpracowaly ze mna i staly sie redaktorami stronki.
Jej adres to www.swiatfilmow.za.pl .
Chodzi mi glownie o recenzje i zapowiedzi...

Fascynuje mnie fakt,iż niemal każdy temat filmowy znajdujący się na forum nie rozpatruje treści filmów niezależnych.Zadowalacie się hollywoodzką papką ?

Najlepszy wedlug was scenariusz filmowy i dlaczego? Czyli co najbardziej was poruszylo z tzw "podstawy filmowej" jakim jest dobry scenariusz? Kto pisze najlepsze scenariusze oraz ktore z nich byly zalosne i schematyczne?

zdecydowanie jeden z najpiekniejszych filmow o milosci. ukazana jako motor napedzajacy cala maszynke zycia, tajemnicza pochlaniajaca wszystko.... pelna magii, szalenstwa i .......telewizji :) zastanawiam sie czy taki sposob przedstawiania milosci wam odpowiada. a moze jakies inne propozycje?? slucham!!