A Wy uważacie że japońskie The Ring było lepsze czy Amerykańskie.. no ja nie moge nic mówić bo nie oglądałam japońskiego....... ale amerykańskie było świetne!!!!!!! :)
PO prostu bardzo bardzo mi sie podobal ten film.................. THE RING Ile dacie w skali od 1 do 10 ? :)
Nadszedł nowy rok, co za tym?... nowe filmy krecone coraz to z wiekszym rozmachem lecz o praktycznie niezmiennej fabule! Jednak czyż nie marzy sie nam zasiąść w fotelu kinowym i obejżeć stary czarno biały film z ciekawa melodyjką w tle zamiast ciężkich odgłosów karabinu i krzyku przerażonych bohaterów... ???
yo siemanko szukam serialu LOST jak by ktos go posiadal prosze sie ze mna sklntaktowac wojtek@ziomek.biz
Mam małe pytanko: Co sądzicie o ekranizacjach książek, czytanych i kochanych przez pokolenia? Powinny być czy wręcz przeciwnie? Z gwiazdami kina, czy początkującymi aktorami? Piszcie, co o tym sądzcie...
witam prosze o propozycje filmow wartych obejrzenia (w dyskusyjnym gronie) o tematyce buntu mlodego czlowieka, narkotykow (z wykluczeniem Jesus’ Son Human Traffic Requiem dla snu) oraz filmy japonskie najlepiej Nakaty (z wykluczeniem the ring i dark water)
oraz propozycje filmow onirycznych
WAZNE WAZNE bardzo...
Jest tu zapewne wielu ludzi zainteresowanych filmami o sztukach walki lub z takimi w tle, interesują mnie filmy w których wystąpiła sztuka walki rodem z Japonii, a mianowicie "Kendo", chodzi mi o filmy te związane już z dyscypliną Kendo jak i jak i sztuką walki jaką jest posługiwanie się mieczem, Dzięki