Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Numer ten dedykujemy wszystkim tłumaczom polskich list dialogowych w amerykańskich filmach:
-Brooklyn Stan Nowy York godz. 23:48-
"What?, ..what,,whats... Fuck you man!!!!!!!"
-Słucham....Kurczę człowieku!
"What the fuck are you doing here!!@#$!!!"
-Co ty tu robisz do diaska!
"That's not your's fucking...

Jakie znacie filmy w których dowodcy wojskowi byli zmuszeni do dokonania wyboru "obowiązek czy humanitaryzm... ?? :):)

Co sądzicie o Polskich filmach i serialach, jakie są według was najlepsze? Zapraszam też na moją stronę!!!

Szukam filmu "Revenge" (polski tytuł "Odwet") z Kevinem Costnerem i Anthony Quinem. Bardzo mi na nim zależy. KASIA

WIDZIAŁ KTOŚ Z WAS TAKI FILM "CIEMNOŚĆ"???-POLECACIE CZY ODRADZACIE??-BĘDĘ OGROMNIE WDZIĘCZNA ZA POMOC I Z GÓRY PIĘKNIE DZIĘKUJE:)))

Bardzo, bardzo prosze niech ktoś mi podpowie gdzie mogę zdobyć (kupić, pożyczyć) serię telewizyjną na podstawie Agaty Christie "Poirot" z Davidem Suchetem. Od dłuższego czasu szukam na wszelkie możliwe sposoby i nic. Proszę o jakiekolwiek informacje!

Czy jakas mila osobka mogla by mi powiedziec jaki to film :... znam bardzo mało szczegołów BArdzo MAlo , ale moze ktos wie?
Pamietam tylko tyle
akcja toczy sie w USA zimą , i nie sa to czasy terazniejsze , poczatek 19 wieku , nie jestem pewny
w filmie gra młody indianin , uczy sie w szkole , ale nie wygladal on na...

więcej

moim zdaniem to fajny filmik ale lepszy byłby bez dubbingu

Kiedyś(dawno)kuzyn mi opowiedział o takim filmie, co gościu mordował ludzi, aby z ich części ciała, stworzyć i wskrzesić Jezusa. No i miał prawie wszystko, jednak brakowało mu serca. I to nie byle jakiego, ale serca niewinnego... a niewinne jest serce niemowlęcia...
Jak się nazywa ten film?

Ja także bardzo lubię napisy końcowe, nie wiem do dzisiaj dlaczego ;) hehe...