Pomocy ROZPACZLIWIE szukam filmu pt Rzeźnia nr 5 z 1972 roku wg powieści Kurta V.. . Szukałme wszędzie : u znajomych, przez kaaze, allegro i nic . Chcę go kupić za niezbyt wysoką cenę - interesują mnie nośniki takie jak CD ( avi. vcd. dvd. lub podobne) lub kaseta video no i oczywiście tylko dobre kopie.
Z góry dzięki...
tytuł to "zabójcze wspomnienia" wszyscy którzy piszą się na obejżenie zapraszam tutaj , potem wygłosimy nasze opinie . ( ostrzegam film o małym budrzecie )..
POZDRAWIAM
Czy też macie takie same spostrzeżenia.?!!!
Co rok w święta są te same filmy (w TVP 1, TVP2, TVP3,POLSAT, TVN, TVPOLONIA, TV4), można by w ciemno obstawiać, jakie będą znowu filmy w następne święta.
95% filmów to powtórki, co rok są: sami swoi, seksmisja, szklana pułapka, kewin sam w …. ( nic do tych filmów...
Szukam pewnego filmu .Pamietam ze głowna bohaterka filmu jest Elza kobieta ktora ma swoje wiezienie na syberi jest tam mozna powiedziec bogiem.Potem musi uciekac z syberi do miasta czy ktos moze mi podac tytul tego filmu ja cos pamietam elza tygrysica z syberii ale nie mgoe znalesc lub aktorke
Kto oglądał "Sztukę spadania" Tomka Bagińskiego, co uważacie za przesłanie tego filmu, czy jest tam zawarty kontekst pacyfizmu i sprzeciwu przeciw głupocie wojska?
halo potrzebuje pomocy jesli ktos jest w stanie to niech mi pomoze ... i powie co i jak tu szczegolnie z blogiem :| ehhh dzis mi sie dziwnie mysli :)
Szukam nazwy filmu z Eddie Murphy rok temu widziałem zwiastun tego filmu, ale tytułu nie pamiętam zwiastun pokazywał jak Eddie i tego towarzysz ratują kobietę od japończyków, gdy się zbliża to związanej kobiety to wyskakują do nich 15 gości i warczy z nimi tylko jego Warka jest dziwna nawet ich nie dotyka a oni lecą...
więcej