Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Bierzący rok dobiega końca, więc czas na małe podsumowanie... Które filmy były (Waszym zdaniem) najlepsze, a które najgorsze.

ŻYCZE WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO, PEŁNEGO ŚWIETNYCH FILMÓW, NOWEGO ROKU! :*

Ktoś oglądał THE RING... w sumie to NAPEWNO ktos ogladal.. :) Świetny nie?? :) Musze obejrzeć THE RING 2 .. Ciekawe czy tak samo genialny.. i straszny Jak pierwsza część.... :)

The Ring 2 jest podobno głupsze niż 1... ?? To prawda? JA chce obejrzeć!!!!!!!! Też jest takie straszne? :) CZekam na Odp... :)

neichcacy dodalam kilka razy..... pewnie i tak uwazacie mnie za debilke :( ale .. jakos mi sie tak kliknelo :/

A Wy uważacie że japońskie The Ring było lepsze czy Amerykańskie.. no ja nie moge nic mówić bo nie oglądałam japońskiego....... ale amerykańskie było świetne!!!!!!! :)

A Wy uważacie że japońskie The Ring było lepsze czy Amerykańskie.. no ja nie moge nic mówić bo nie oglądałam japońskiego....... ale amerykańskie było świetne!!!!!!! :)

PO prostu bardzo bardzo mi sie podobal ten film.................. THE RING Ile dacie w skali od 1 do 10 ? :)

Witam.
Kochani poszukuje napisów do filmu The Keep z 1983 w reż. Michaela Manna. Pomóżcie.
Dziękuje