1. Neil McCauley z "The Heat" za niesamowit? postaw? i charakter
2. Obi Wan'em Kenobim za sposoby walki mieczem
3. Jules Winnfield z "Pulp Fiction" za ?wietny charakter
4. Martin Riggs z "Zabójczej Broni" za zwariowany charakter
jest jeszcze sporo tego
ile osób dziennie tu wpada 1 czy 2 ciekawostki i wiadomosci sprzed paru miesięcy bo wiadomo zaaaaaaaaanim się ukażę to sira mozna dostac i jak tu punkty zbieraC co? kto mi podpowie moze ktos z obslugi?
napiszcie jakiego aktora najbardziej lubice okaze się kto jest najlepszy polak? Ale zapewne ktoś z amerykanów! Ja typuje Jima Carreya!
szukam filmu ktorego oglaalem jakies 3 lata temu na TVP1 niestety nie pamietam ani aktorow ani samego tytulu
Akcja dzieje sie w Afganistanie (85?) podczas konfliktu rosyjsko-afganskiego, caly film jest o zmaganiach zalogi czolgu (T72?) nic wiecej nie pamietam :( myslalem ze film nazywa sie Tank ale to jest niestety...
Pytasz -..."Jezu co to jest ??? "...
Odpowiedź - Jezus ci nie odpowie
W tym momencie razem ze św. Piotrem oglada program reality show na tvn-nie "MIRIAM.....
Co sądzicie o pięknej modelce MIRIAM, ahhhh gdyby tylko nie była facetem....
Pomocy ROZPACZLIWIE szukam filmu pt Rzeźnia nr 5 z 1972 roku wg powieści Kurta V.. . Szukałme wszędzie : u znajomych, przez kaaze, allegro i nic . Chcę go kupić za niezbyt wysoką cenę - interesują mnie nośniki takie jak CD ( avi. vcd. dvd. lub podobne) lub kaseta video no i oczywiście tylko dobre kopie.
Z góry dzięki...