hola! kto jest wykonawcą i jaki jest tytuł utworu,który puszczony jest podczas jednej ze scen w klubie(dokładnie striptiz pewnej damy),w tym samym czasie Travolta siedzi za barem i popija coś mocniejszego:P dziekuje za informacje,pozdrawiam
jak ktos ogladał, to prosze zostawcie notatke czy warto ogladac czy dobrze zrobiony, czy sa tam prawdziwe sceny historyczne i itp..
czekam i pozdrawiam:)
czy ktoś może wie jak znaleźć muzykę z tego filmu albo chociaż kto jest twórcą lub odtwórcą. zależy mi szczególnie na piosence z czołówki- przynajmniej tytuł. pozdrawiam
Witam wszystkich
Prosze was o pomoc, a chodzi mi o nazwe filmu...
Opowiem troche o filmie:
Byla to komedia i takiej dzieczynie ktora ukradla raz kolczyki i zgubila jeden a drugi znalazl jakis koles, i zamienili sie cialami no i to chyba wszystko co moge powiedziec na ten temat :) mam nadzieje ze ktos mi pomoze...
Przy napływie różnych Harrych Potterów, Spidermanów, Aragonów (także na forach filmwebu) i takich tam, proponuję temat zupełnie odmienny. Może ktoś zechciałby podzielić się swoimi wrażeniami z obejrzanego filmu o trochę innym zabarwieniu artystycznym (sic!), pogadać o jakimś twórcy (nie tfu-rcy)... Ciekawe, czy temat...
więcejNie kturzy uzytkownicy loguja sie tutaj tylko po to by miec tapety albo sciagnac zwiastun!!Jak myslicie czy dało by sie wprowadzic cos takiego ze uzytkownik ktory chce tapete musi pierw osiagnac pewna liczbe punktów??Albo konkursy zaloguje sie i np wygra konkurs,a nic nie wniusł do serwisu!! jak myslicie??
Osobiście w kategorii dramat stawiam na "Marzyciela", a w kategorii najlepszy musical lub komedia na "Zakochanego bez pamięci" i "Upiora w operze"!Zajrzyjcie na pełną listę nominowanych i napiszcie jaki film( i nie tylko )według was najbardziej zasłużył na statuetkę:)Pozdro!!