Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chcemy nagrac kolejny hit !, tym razem napisany (słowa) przez uzytkowników portalu Filmweb. Jesli czujesz sie na siłach -prosze o kontakt poprzez portal,ewentualnie na adres- krisgaw1@wp.pl ....Pomysl o tym ..naprawde warto.
Pozdrawiam - Kris

Serdecznie zapraszam na mój blog. Nikt nie zaglada... :) Przecież nikt was tam nie zje ;-)

Znacie jakieś komedie romantyczne?? POTRZEBUJE!! Pomozecie mi?? PROSZE!! :(

Nikt nic nie pisze? Czy po prostu...... do moich tegesów na forach nic nie piszecie ? :D:D:D:D

moim skromnym zdecydowanie Wesele:
-Wesele inne niż ogladane w kazdym amerykańskim filmie;
-Wesele inne niż zwarionene imprezki u Kusturicy
-Wesele inne niż to o ktorym każdy marzy
2 miejsce Symetria

Witam
Szukam filmu, gdzie chlopak zaklada nielegalna rozglosnie radiowa
wystepuje tam znany aktor, nie pamietam imienia.
Pod koniec filmu pamietam, ze nadaje z samochodu i sciaga go policja.
Film ma jakies 10-15 lat, moze wiecej

pozdr,

Jako istny fanatyk wydarzeń tamtego dnia mam takie pytanko - w jakim filmie Waszym zdaniem najumiejętniej je zaprezentowano? Generalnie nasuwają mi się trzy najbardziej znane tytuły - "Szeregowiec Ryan", "Najdłuższy Dzień" i "Kompania Braci" (znaczy się odcinek "Day of days"). Myślę, że ciekawie byłoby te filmy na...

Czy zastanawialiście się kiedykolwiek ilo to wielomilionowych produkcji staje się szmelcem w dniu premiery? A ile to świetnych aktorów ma swoje gorsze dni i bierzez udział w byle czym? Kto waszym zdaniem powinien dostać Złotą Malinę?? Kto ją dostał a nie zasłużył?? Czekam na wasze opinie

Spotkałem się na DC z filmem Children of the corn 7 - Revelation. Gdzie mogę sie dowiedzieć czegos na temat tego filmu bo tutaj nic nie ma? Pozdrawiam

Jude Law jest super!!!! Jak ja mogłam nie zauważyc go wcześniej!! Przecież jest taki śliczny, ze KOPARA OPADA!! :P Ale na serio!! Jeszcze Johnny jest fajny i ładny (Depp)... i Adrien Brody nawet....... :)