Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kto pomoze mi znalezc film Kondratiuka "Big Bang"?

Jestem tu "nowa" i nie wiem jak sie zdobywa punkty. Pozuzcie mi i napiszcie jak to robic. I jak to jest z ty,mi blogami?? Plisssss.... help me :P

Mała ankieta odpowiadajcie jak możecie, który film lubicie czy wolicie bądź uwielbiacie. Spotkałem się z różnymi opiniami ale wychodziło na to iż większość pań woli Seksmisje a panów Rejs.

Utwór ten leci w tym barze gdy ona spotyka się z dealerką. HELP!!!

"Koszmar z ulicy wiazów" - (wszystkie czesci)
"Poltergeist"
"Nawiedzony dom"
"Martwica mózgu"
"Dom na nawiedzonym wzgórzu"
"Evil dead" - (wszystkie czesci)
"13 duchów"
"Noc zywych trupów"
"Laleczka chucky" - (wszystkie czesci)
"Ptaki"
A wg. was jakie horrory sa godne obejrzenia?

Jeżeli ktos ogląda seriale takie jak:
- Largo
- Piątka Nieustraszonych
- Zawód: szpieg
- Misja w czasie
- Agentka o stu twarzach
- Pan i Pani Smith
- Tequila i Bonetti
niech napisze co o nich mysli i jak potoczą się dalej losy bohaterów.

czy Ju-On: The Grudge (Japonia) i The Grudge (Japonia, USA) są te same filmy. Tylko w wersji USA grają amerykanie a w wersji Japońskiej japoczyki. A fabuła filmu jest taka sama i który jest lepszy.

Lucyfer

jeżeli tak, to kto chciałby aby został przeniesiony na ekran???
przyznam, że ja bardzo!!!

1.truman show-po tym filmie przez pół roku nie mogłam się rozpłakać ;d.2.moulin rouge-nie wiem,ten film wywołuje u mnie lawinę emocji,trudno mi coś powiedzieć,3.frida-nie mogę już patrzeć na salmę hayek,4.dogville-potwierdzenie mojego światopoglądu

Chcialabym kupic adaptacje filmowa makbeta. jesli ktokolwiek bylby zainteresowany to prosze o kontakt vafankulo@interia.pl INTERESUJA MNIE ADAPTACJE W REZYSERI Akiro KUROSAWY, Orsona WELLESA, Romana POLANSKIEGO. JESTEM TAKZE ZAINTERESOWANA FILMEM pt. MEN...

więcej