Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy kontynuacja takiego filmu jak "Powrót do przeszłości" była by możliwa?. Czy gra aktorska innych aktorów wywarłaby takie wrażenie?. Ja myślę, że nie, Michael J. Fox i Christopher Lloyd znakomicie nadawali się do swoich ról, nikt nie potrafiłby ich zastąpić, to dzięki nim ten film nabrał barw i znakomitego poczucia...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

A co powiecie o serii czeskich bajkach "Sąsiedzi"? Oglądam je po kilka razy i łzy same płyną ze śmiechu, oczywiście. A najlepsze z tego wszystkiego jest to, że mam za "płotem" sąsiada..wypisz, wymaluj jak Mat lub Pat. Jeśli nie znacie [a wątpie] to polecam. Koniecznie!!
No i gorąco pozdrawiam :-)

bardzo pilnie potrzebuje dotrzec do filmu "Bialy niedzwiedz' J Zarzyckiego z 1959 r; bede b wdzieczna za wskazowki!!! pzdr/ maw

Witajcie.
Poszukuje filmów familijnych i komediowych z lat 90ych , chodzi mi o jakies tytułu abym mógł wejsc do wypozyczalni i tylko podac tytuly.
Przykladowo szukam filmow w stylu:
-Giganciki
-Potężne Kaczory
-Sąsiedzi ( Na Przedmiesciach ) -wyst.- Tom Hanks
-Wspaniały Loui -wyst.- joe Pesci
-Obóz...

Ja rozumiem ze happy end jest fajny bo kto by chciał śmierci bohatera czy coś w tym stylu. No ale czasem fajnie sobie popłakać:P.Oczywiście znam kilka takich ale może ktoś mnie jeszcze oświeci o jeszczejeden film bez happy end`ów...

PROŚBA DLA OSÓB KTÓRE OGLĄDAŁY FILM PT. "EFEKT MOTYLA"...! Jak znacie filmy tego typu co własnie "efekt motyla" to piszcie to dla mnie baaardzo ważne z góry dziękuje =] może być film w którym także jest wykorzystana teoria haosu =]

Jako fan amerykańskiej wersji kultowego "The Ring" z zaniepokojeniem dowiaduję się kolejnych nowinek o kontynuacji tegoż hitu:
- Samarę Morgan NIE BĘDZIE grać Daveigh Chase tylko Kelly Stables
- amerykańską wersję reżyserować ma Hideo Nakata
- fabuła nie powstaje w oparciu o japońską wersję "dwójki"

Według w/w...

więcej

siedze wlasnie z kumpelami i szukam jakiegos fajnego romansidla na babski wieczor:] moze mi cos polecicie??:)

Pytanie trudne, ale myślę, że na pewno każdy z Was ma jakieś tam swoje zdanie na ten temat, co sprawiło, że właśnie ten film jest tym, którego "wstyd nie obejrzeć"?