Do pozytywów naleą na pewno:
BIG FISH ..mądry i barwny film. Powiem szczerze,że w zyciu nie zdażyło mi się obejrzeć drugiego takiego obrazu. Świat wyobraźni mieszający się w sposób niezwykły z rzeczywistością..ale który tak naprawdę jest tym prawdziwym,w którym żyjemy? Tim Burton stworzył arcydzieło....
Niestety nie pamiętam za dużo bo oglądałem to parę lat temu. Film opowiada o pewnym facecie, który zawarł pakt z diabłem (diabłem była kobieta), że po śmierci jego dusza pójdzie do piekła ale za to będzie bardzo przystojny, bogaty itp. Pakt podpisał krwią z palca, w który pani sztan wbiła pióro. W nocy nastąpiło...
to straszne! co mam zrobic z recydylistą mojego kota?!
nidawno biały puch przykrył ziemie na dworze... niesterty mojego kota też! mój kot mimo iz wczesniej był szary... teraz zmienił swój wskaźnik na biały! teraz zamiast kłaków zanjduje białe kulki łupierzu! Urzywałem wszystkich srodków! od ziół takich jak prostamol...
dlaczego weryfikacja trwa w tym michu tak długao?? piszcie czekam?? prosze wreo o wypowiedz pozdro dla ksy!!!
czy aktorka carla gugino jest waszym zdaniem sexy..?????ja sie w niej zakochalem i dlatego tez prosze o jakies stronki z filmikami i zdjeciami tej pieknej gwiazdy...mog byc torrenty z jej filmami..z góry all dziekuje..happy new year........
Teraz przynudzam ale ciągle mam ochote stwożyć listę aktorów i aktorek które najchętniej zostały by pocałowane przez polskiego widza JA TYPUJĘ PANIĄ ANGELINE JOLIE
juz od kilku lat probuje znalesc bajke. z dziecinstwa za wiele nie pamietam, ale...
bylo to o trolac. Była tez ich królowa. Chyba zajeli oni zamek nalezący do jakies ksiezniczki. Pamietam ze uciekala, czy wlasnie wchodzila do zamku wraz ze złotą nicia, i miałą tez jakis pierscionek (chyba magiczny) pamietam dobrze...
jestem ciekaw czy więcej osub lubi Angeline Jolie nie tylko za wygląd ale i za talent proponuje zrobić podobną ankietę jaką zrobili anglicy jaką aktorkę najchętniej by pocałował polski mężczyzna
czekam na propozycje aktorek Mój typ to ANGELINA JOLIE oczywiście :)
PROSZĘ O POMOC W TWOŻENIU TEJ ANKIETA
i czy ktoś...