mi osobiście wrażenia ciekawe i zawiłe ale nie zawsze bo jak to jakiś hlam wpadam rozwalam i wychodze
Czy podba wam się film Tomb Raider Movie? Ja np. bardzo go lubie , mam wiele plakatów i obrazków z tego filmu. chciałabym poznać także wasze zdanie na temat tego filmu. Może podoba wam się ten film, ale może nie z ta aktorką, może nie podoba wam się film, ale lubicie tę aktorkę ? Wszystko może się zdarzyć....
witam wszystkich, jestem nowa, mam problem -nie wiem jak mozna zmienić hasło do logowania. proszę o pomoc.
jo
witam wszystkich, jestem nowa, mam problem -nie wiem jak mozna zmienić hasło do logowania. proszę o pomoc.
jo
jo
Ostatnio widziałem w kiepskiej komedi scene która powaliła mnie na kolana . Swietnie dopasowano w niej muzykę i bardzo dobrze ją wyrerzyserowano.
Bardzo bym chcial aby taka osoba do mnie napisala na adres tomi48@op.pl film moim zdaniem to mistrzostwo bardzo mnie poruszyl chcialbym jakos dostac wersje tego filmu z lektorem.Za pomoc wielkie naprawde wielkie dzieki:)
heh...jesli ktos moglby przypomniec mi tytul filmu w ktrorym byla scena (jedyna zapamietana przezemnie :) ) w ktorej do radiowca dzwoni kobieta i chce sie z nim kochac. on karze usiasc jej na glosniku, glosnosc ustawic na maxa i gdy ta jest gotowa "pierdzi" do mikrofonu. kobieta...yy...czerpie z tego niebywala...