Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Proszę ludzie jeśli nie lubicie Bondów, dodajcie otuchy i wpiszcie się tu.

cofaja sie w przeszlosc...
bardzo lubie takie filmy. jakie tytuly polecacie? ja moge wymienic:
- the time machine :) niezly film, swietna muzyka!
- butterfly effect - tez mi sie bardzo podobal
- frequency - czestotliwosc. super film, chyba najlepszy z tych ktore widzialem.
- seria back to the future - to klasyka,...

więcej

kolejne czesci, czy powinni dokrecic kilka kolejnych czesci oczywiscie z efektami specjalnymi które sa teraz dostepne?

Na pewno wiecie o co mi chodzi ;) Historie z niewymuszonym klimatem, wyraziści bohaterowie, dialogi soczyste lub pamiętne oraz klasyczne już dziś sceny choćby film był sprzed tygodnia. Takie generalnie dla ludzi lubiących kino :) Może uda nam się cokolwiek takiego wyodrębnić....

Czy ktoś wie gdzie może być tekst do piosenki "Victory" The Pirates & Mike Brady z filmu The Pirate Movie.. to ta piosenka z magazynu "Morze" ...pomóżcie

jesli nie ma podpisu, to kto opisuje krotko filmy??

Ponownie powielam temat, ktory zamiescilem wczesniej! Piszcie swoje spostrzerzenia! Zapraszam na blog Flagrant

Aż dziw że tego tytuł nie ma w bazie filmwebu. Informacji i ja nie będę dodawał jako iż nie chcę kopiować z innych serwisów. Jednak jak dobrze że czasami zanużę się w ich odchłań. W ten właśnie sposób dogrzebałem się do wogóle nie znanego mi tytułu - Villmark. Jest to norweski horror z roku ok. 02-03. Film opowiada o 5...

więcej

Od jakiegos czasu mam obsesje na punkcie wyłapywania roli jaką odgrywaja w filmach tunele wentylacyjne...Ileż to niemozliwych do wykonania zadań udało sie dzieki nim,ileż to spektakularnych ucieczek sie powiodło, a ilu bohaterów uratowało życie w ten jakze prosty i niezwykle skuteczny sposób.I zawsze się zastanawiam co...

więcej

Interesuje sie tancem i uprawiam ten sport i bardzo ciekawia mnie filmy właśnie o nim. Sama moge polecic "Save the last dance" , "You got served" , "Flashdance". A wy co możecie mi polecic ? ? ?