cofaja sie w przeszlosc...
bardzo lubie takie filmy. jakie tytuly polecacie? ja moge wymienic:
- the time machine :) niezly film, swietna muzyka!
- butterfly effect - tez mi sie bardzo podobal
- frequency - czestotliwosc. super film, chyba najlepszy z tych ktore widzialem.
- seria back to the future - to klasyka,...
kolejne czesci, czy powinni dokrecic kilka kolejnych czesci oczywiscie z efektami specjalnymi które sa teraz dostepne?
Na pewno wiecie o co mi chodzi ;) Historie z niewymuszonym klimatem, wyraziści bohaterowie, dialogi soczyste lub pamiętne oraz klasyczne już dziś sceny choćby film był sprzed tygodnia. Takie generalnie dla ludzi lubiących kino :) Może uda nam się cokolwiek takiego wyodrębnić....
Czy ktoś wie gdzie może być tekst do piosenki "Victory" The Pirates & Mike Brady z filmu The Pirate Movie.. to ta piosenka z magazynu "Morze" ...pomóżcie
Ponownie powielam temat, ktory zamiescilem wczesniej! Piszcie swoje spostrzerzenia! Zapraszam na blog Flagrant
Aż dziw że tego tytuł nie ma w bazie filmwebu. Informacji i ja nie będę dodawał jako iż nie chcę kopiować z innych serwisów. Jednak jak dobrze że czasami zanużę się w ich odchłań. W ten właśnie sposób dogrzebałem się do wogóle nie znanego mi tytułu - Villmark. Jest to norweski horror z roku ok. 02-03. Film opowiada o 5...
więcejOd jakiegos czasu mam obsesje na punkcie wyłapywania roli jaką odgrywaja w filmach tunele wentylacyjne...Ileż to niemozliwych do wykonania zadań udało sie dzieki nim,ileż to spektakularnych ucieczek sie powiodło, a ilu bohaterów uratowało życie w ten jakze prosty i niezwykle skuteczny sposób.I zawsze się zastanawiam co...
więcej