Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

juz od kilku lat probuje znalesc bajke. z dziecinstwa za wiele nie pamietam, ale...

bylo to o trolac. Była tez ich królowa. Chyba zajeli oni zamek nalezący do jakies ksiezniczki. Pamietam ze uciekala, czy wlasnie wchodzila do zamku wraz ze złotą nicia, i miałą tez jakis pierscionek (chyba magiczny) pamietam dobrze...

więcej

ktos zna tytul filmu z tym watkiem gra tam amelia tylko drugo p-lanowa role

jestem ciekaw czy więcej osub lubi Angeline Jolie nie tylko za wygląd ale i za talent proponuje zrobić podobną ankietę jaką zrobili anglicy jaką aktorkę najchętniej by pocałował polski mężczyzna
czekam na propozycje aktorek Mój typ to ANGELINA JOLIE oczywiście :)
PROSZĘ O POMOC W TWOŻENIU TEJ ANKIETA
i czy ktoś...

więcej

wiem że wybór jest szalenie trudny (najlepiej gdyby wszystkie części doczekały się ekranizacji), ale ja chyba obejrzałbym chętnie Wroga publicznego.

a tak z innej beczki:
słyszeliście o 13.04.2029 roku???

Znacie jakies dobra polskie filmy [2000-2004], jak tak to podajcie tytuly?

Poszukuję polskich napisów do następujących filmów:
1 Hotel New Hampshire (1 CD)
2 The Addiction (1CD)
3 Swimming With Sharks (1 CD)
4 Strictly Ballroom (2 CD)
5 13 Moons (1 CD)
6 Andriej Rublow (2 CD)
7 The Cook The Thief His Wife & Her Lover (1 CD)
Będę bardzo wdzięczny za jakomkolwiek pomoc w zdobyciu...

Czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje na temat serialu który leciał w TVP ok. 1985r "Musashi Miyamoto"? Może ktoś wie gdzie można znaleź ten film? W sieci nie znalazłem (tylko film z Toshiro Mifune).
Może ktoś ma w prywatnych zbiorach?

Witam amm pytanko. Mam film pt."Blade, trinity" i nie wiem czy to jest Blade3(bo wyszedł juz) czy to jakis oddzielny film nie zwiazany z seria Blade. z góry dzięki..

Moze to glupie i nie na miejscu, ale w jaki sposob moge dowiedziec sie, lub jesli ktos wie, prosze wymienic mi polskich aktorow, ktorzy podkladaja w HP glosy, i kto za kogo. Bo ja jakos nie moge odgadnac...pozdrawiam i dziekuje z gory

ogladaliscie film pt"Bandyta"?swietna tresc,forma i muzyka.a co Wy o nim sadzicie?