Ja sobie zadaje to pytanie odkąd zobaczyłam ich zdięcia na których wyglądają tak jak by się przed chwilą całowali, na innych trzymają się za ręce, a jeszcze na innych są przytuleni. Te zdięcia to nie ściema wszystkie zrobione są na premieże Filmu (Harry Potter i więxień z Askabanu)
Jak dodawac ludzi kina bo jest paru co ich tu nie ma a chcialbym ich tu zamiescic jak to zrobic HELP!!??
CZesc wszystkim, wczoraj ogladałam odcinek Europa da się lubić i bardzo podobała mi się piosenka która spiewał Kevin która siewa sie w Angli przy piwie i przy pianinie..Byla to dosyc skoczna i radosna piosenka, do niej super tanczyl razem z Paulo. Moze ktos wie jaki jest tytul tej piosenki.Dodam ze raczej kazdy(pozniej...
więcej
Oglądałem przed laty kapitalny (tak mi się teraz zdaje) film s-f , prawdopodobnie angielski - pod polskim tytułem "zemsta kosmosu". Nigdzie nie mogę trafić na dane o tym filmie.Pooooomooooocy
otistarda
Czy organizowane są pokazy filmów poza tymi na które można wygrać zaproszenie? Czy użytkownicy filmwebu organizują w celu większej integracji jakiś pokaz filmów?
1.Śmierć Lucy Knight-"Ostry dyżur"-nie wiem czemu,tylko serial,ale okropnie mnie to zdołowało.
2.Śmierć Seleny-"Selena" z Jennifer Lopez
3.To jak skończyli bohaterowie "Requiem dla snu"
4.Końcowa scena "Przeminęło z wiatrem" kiedy uczucia Rhetta się wypaliły.
5.Śmierć scenarzysty z "Bulwaru zachodzącego...