Jako fan amerykańskiej wersji kultowego "The Ring" z zaniepokojeniem dowiaduję się kolejnych nowinek o kontynuacji tegoż hitu:
- Samarę Morgan NIE BĘDZIE grać Daveigh Chase tylko Kelly Stables
- amerykańską wersję reżyserować ma Hideo Nakata
- fabuła nie powstaje w oparciu o japońską wersję "dwójki"
Według w/w...
siedze wlasnie z kumpelami i szukam jakiegos fajnego romansidla na babski wieczor:] moze mi cos polecicie??:)
Pytanie trudne, ale myślę, że na pewno każdy z Was ma jakieś tam swoje zdanie na ten temat, co sprawiło, że właśnie ten film jest tym, którego "wstyd nie obejrzeć"?
kojarzycie może taki francuski film który był nakręcony z perspektywy pierwszej osoby, tak że kamera (i co za tym idzie ekran) była poniekąd oczami bohatera. Film d otyczył miłości i z tego co pamiętam jedyna osobą pokazywaną w tym filmie była kobieta którą kochał główny bohater
Jaki był Wasz ulubiony film lub bajka na którą z niecierpliwością czekaliście? Ja do dzisiaj uwielbiam oglądać Sąsiadów, Wilka i zająca i Lucky Luke. Bolek i Lolek tez był fajny:)
Kiedy byłam mała oglądałam pewien horror, ktory wtedy wywarł na mnie niesamowite wrażenie:-) chetnie bym go teraz obejrzala ale oprocz strzepkow kilku scen nie pamietam z niego nic, nie sądze ze byl to jakis znany film ale moze komus akurat sie skojarzy
Chodzilo o to ze jacys naukowcy znalezli w jakichs...
Przyznam szczerze,że nie rozumiem na czym polega kontrowersyjność tego obrazu,a widać po niektórych postach forumowiczów,że jednak wzbudza jakoweś.Niestety nie jestem w stanie zgodzić się argumentacją większości osób,które podjęły się krytyki "Upadku"-a w szczególności tych z Was którzy filmu nie widzieli. Argument...
więcejwitam. poszukuje ko ma wszystkie odcinki zminników, pech sprawił że kilka zjadł mi wirus, jakis wrog prlu, i moj ustroj zmienił sie w iscie demokratycznie balaganiarski potrzeba mi udostepnic na jakiejs stronce webym mogl pobrac przez fttp-a troszke potrwa ale warto prosze o kontakt na adres tomiik@poczta.fm