Ostatnio wybrałem się w podróż sentymentalną po filmach, które jako dziecko oglądałem, i które wciąż pozostały w mojej pamięci- które zresztą przyczyniły się zapewne w sporym stopniu do mojej miłości do sztuki filmowej. Wspominałem świetny "Czarny Kryształ" Franka Oza, "Labirynt" z ciekawą rolą Davida Bowie, czy tez...
więcejPiszcie tutaj co sądzicie o nowościach, które wchodzą obecnie do kin i które weszły. Które z nich to CZYSTA KOMERCJA a które to dzieło prawdziwych twórców??
jak ktoś oglądał już ten film to może wie na końcu kiedy na jego komórce reżyser pokazyje kto brał udział w produkcji to leci super piosenka wi ktoś jaki ona ma tytuł
Zawsze się mówi o reżyserach, aktorach, operatorach. Jednak producenci też pełnią ważną rolę - w trakcie przygotowań filmów a następnie ich wypromowaniu. To oni głównie odbierają tą najważniejszą statuetkę Oskara za Najlepszy Film. Czy jakiegoś producenta wyjątkowo cenicie, co o nich ogólnie sądzicie?
Cześć wam ludziska jestem bardzo ale to bardzo pozytywnie zakręcony na temat motorów, to jest moje hobby, mój żywioł i mój osobisty bzik he he he he:-). Ogldnołem pare filmów o motocyklach ale jeden z moich ulubionych który mi utkwił w pamięci to Biker Boys, dla mnie osobiście warte obejrzenia. Jak znacie jakieś...