Jaką komedię romantyczną możecie mi polecić ??
Uwielbiam takie banalne filmiki :)
Potrafią mnie rozbroić, wyluzować i zapomnieć na chwilkę o sprawach codziennych.
Słyszałem, że podobno na QDVD Terminatora 2 znajdują się ukryte dodatki (między innymi alternatywne zakończenie). Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak je odkryć?
Na pewno każdy z Was ma takiego aktora, którego za grę, najczętniej rozstrzelałby. Podajcie swoje typy.
Bardzo bym chciał zobaczyć w końcu te filmy a z Kaazy ściągnąłem pierwsze 2 ale zakodowane! POMÓŻCIEi?!!!
Mam problem z filmem. Z filmem " The Machinist". Otóż tu na stronach filmwebu wyraźnie pisze, że premiera ma się odbyć (ku mojej uciesze) w styczniu 2005. Nie tak długo. Ale na innych stronach, jak chociażby na oneciem, pisze że w kwietniu! i tu się rozopczyna mój szloch ;) bo bardzo na ten film czekam.Czekam z ogromną...
więcejAkcja rozgrywa się w jakimś hoteliku, do którego przyjeżdża młode małżeństwo spodziewające się dziecka. W pokoju, który wynajmują znajduje się stare lustro, w którym pojawia się postać kobiety przedstawiającej się jako Megan Maguire (albo jakoś podobnie). Z dalszej fabuły wynika, że to średniowieczna "czarownica",...
Jakie motywy filmowe lubicie? Jakie są tendencje współczesnego kina? Moj temat mowi sam za siebie, rozwijac go nie trzeba. Czekam na komentarze aby wejsc w polemike! Zapraszam na bloga: Flagrant!
Bo formule dokumentu to tak naprawde nie do konca odpowiada. Po jego obejrzeniu, nie oceniaac nawet czy byl dobry czy nie, przychodzi mi jedno do glowy: trzeba miec po prostu pomysl na film. A ten bardziej kojarzy mi sie z formula big brothera czy Thruman Show niz z 'rasowym' dokumentem...
Czy wiecie może jaki tytuł nosi film o chłopcu, który miał sąsiada byłego esesmana?chłopiec dostał jakąś pacę domową w szkole i zaprzyjaźnił się ze staruszkiem.Zaczął się interesować tym co staruszek mówi i pewnego dnia przyniósł mu mundur esesmański...Stary go ubrał i zaczął salutować Hitlerowi...Potem coś tam było z...
więcejMoim zdaniem autoży najwięcej stawiają ostatnimi czasy na Sci-Fi. A ludzie chyba najbardziej wolą komedie tylko to jest problem. Trzeba mieć łeb naprawde na karku żeby nakręcić pożądną komedie z jajem , a nie jakiś zbiur nieudanych żartów. Mówcie o czym chcecie, i co chcecie. Najjlepiej o jakiś filmach i gatunkach. To...
więcej