Poszukuje kilku filmów. Nie są pierwszej młodości, ale to dosyć ważne. Czy ktoś z Was ma do nich dostep, albo wie, gdzie mogłabym je zdobyć?
Oto tytuły tych filmów:
- Grający z talerza ( 1995)
- Pokuszenie (1995)
- Prowokator ( 1995)
- Jezioro Bodeńskie ( 1985)
- Dzień Czwarty ( 1984)
- Idol ( 1984)
Z góry...
Hej kilka lat temu spotkałam się z pewna gra filmową. Polega ona na łączeniu jakiś aktorów, bądź innych ludzi ze świata filmu z jakimiś innymi aktorami (lub producentami, rezysrami, kompozytorami itp.) poprzez filmy, w których grali lub brali w nich jakikolwiek inny udział. W ten sposób można znaleźć interesującą...
Czy ktoś z Was wie może w jaki sposób mogę wejść w posiadanie tego filmu. Gra tam Joanna Koroniewska. Jest to jednak jeden z tych filmow niezależnych, co nie trafia do sprzedazy. Był wyświetlany na kilku festiwalach. m. in. VIII Międzynarodowym Festiwalu Filmowy "Off Cinema" lub Toruńskim Offowym Festiwalu Filmowym....
więcej
Uważam, że kino z Europy (zwłaszcza to z lat 60 i 70) często stoi na wyższym poziomie niż kino amerykańskie (zwłaszcza współczesne).
Dzięki kinematografii włoskiej (moja Wielka Trójka: Fellini, Visconti, Antonioni, a jest jeszcze skandalista z tamtych czasów - Passolini), francuskiej (przede wszystkim Bunuel, ale...
Organizujemy w naszym małym mieście dkf , na który chcemy zapraszać ludzi filmu. Na początek planujemy wielką inauguracje dlatego potrzebujemy zaprosić kogoś znanego ( z nazwiskiem) aby zaciekawić i przyciąganąc nasza dosc leniwą społecznośc ! Do was zwracam sie z prośbą o podanie kontaktów do tych ludzi , jeśli macie...
więcejOrganizujemy w naszym małym mieście dkf , na który chcemy zapraszać ludzi filmu. Na początek planujemy wielką inauguracje dlatego potrzebujemy zaprosić kogoś znanego ( z nazwiskiem) aby zaciekawić i przyciąganąc nasza dosc leniwą społecznośc ! Do was zwracam sie z prośbą o podanie kontaktów do tych ludzi , jeśli macie...
więcejOrganizujemy w naszym małym mieście dkf , na który chcemy zapraszać ludzi filmu. Na początek planujemy wielką inauguracje dlatego potrzebujemy zaprosić kogoś znanego ( z nazwiskiem) aby zaciekawić i przyciąganąc nasza dosc leniwą społecznośc ! Do was zwracam sie z prośbą o podanie kontaktów do tych ludzi , jeśli macie...
więcej