Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam nazwy filmu z Eddie Murphy rok temu widziałem zwiastun tego filmu, ale tytułu nie pamiętam zwiastun pokazywał jak Eddie i tego towarzysz ratują kobietę od japończyków, gdy się zbliża to związanej kobiety to wyskakują do nich 15 gości i warczy z nimi tylko jego Warka jest dziwna nawet ich nie dotyka a oni lecą...

więcej

Siema. Waszym zdaniem: Który film był lepszy i dla czego? Ja nie potrafie tego rozstrzygnąć :D

Jaki jest wedłog was najprzystojniejaszy aktor?

Jaka jest wedłog was najładniejsza aktorka?

niedawno w święta lecial film o czterech kajakarzach zakochanych w jednej dziewczynie, która zostaje ich sternikiem, a pozniej zachodzi w ciąże z jednym z nich... jaki jest tytuł.. byl to film chyba angielski lub australijski sądząc po wymowie aktorów. jak mozecie to pomóżcie bede bardzo wdzieczny z gory dziekuje..

Jaki jest wedłog was najprzystojniejaszy aktor?

Jaka jest wedłog was najładniejsza aktorka?

Czy kontynuacja takiego filmu jak "Powrót do przeszłości" była by możliwa?. Czy gra aktorska innych aktorów wywarłaby takie wrażenie?. Ja myślę, że nie, Michael J. Fox i Christopher Lloyd znakomicie nadawali się do swoich ról, nikt nie potrafiłby ich zastąpić, to dzięki nim ten film nabrał barw i znakomitego poczucia...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

A co powiecie o serii czeskich bajkach "Sąsiedzi"? Oglądam je po kilka razy i łzy same płyną ze śmiechu, oczywiście. A najlepsze z tego wszystkiego jest to, że mam za "płotem" sąsiada..wypisz, wymaluj jak Mat lub Pat. Jeśli nie znacie [a wątpie] to polecam. Koniecznie!!
No i gorąco pozdrawiam :-)

bardzo pilnie potrzebuje dotrzec do filmu "Bialy niedzwiedz' J Zarzyckiego z 1959 r; bede b wdzieczna za wskazowki!!! pzdr/ maw

Witajcie.
Poszukuje filmów familijnych i komediowych z lat 90ych , chodzi mi o jakies tytułu abym mógł wejsc do wypozyczalni i tylko podac tytuly.
Przykladowo szukam filmow w stylu:
-Giganciki
-Potężne Kaczory
-Sąsiedzi ( Na Przedmiesciach ) -wyst.- Tom Hanks
-Wspaniały Loui -wyst.- joe Pesci
-Obóz...