Jaki tytuł ma film dotyczący eksperymentu Zimbardo przeprowdzonego na studentach w 1971 roku.
Eksperyment polegal na spradzawniu zachowan normalnych ludzi w sytuacjach kryzysowych. Grupe studentow podzielono na dwie rupy wiezniow i studentow. Po 6 dniach eksperyment musiano przerwac ze wzgledu na braku rozrozniania...
Na stronie filmnews.blog.pl możecie znaleźć już nominacje do najlepszych filmów roku w 20 kategoriach.Gorąco zapraszam do głosowania.Na głosujących czekają nagrody.
Poszukuję nagranego na jakikolwiek nośnik (VHS, VCD, DVD itp.) filmu dokumentalnego "KOKSIARZE' z 2002 roku. Bardzo potrzebuję tego filmu. Osoby będące w posiadaniu tego obrazu proszę o kontakt mailowy: klawish@interia.pl bądź GG- 4483665
Z góry dziękuję!!!
nie pamietam za dużo, ale chyba był francuski. Opowiadał on o jakiejś przedwcześnie dorosłej miłości kilkuletniego (7 może 8)chłopca do swojej rówieśniczki. w ogóle potem był bunt rodziców zakaz spotykania i ta dwójka dzieciaków ucieka gdzieś z domu chyba nad moze i tam ich przygarnia jakaś babka co im zdjęcia robi i...
więcej
Na stronie filmnews.blog.onet.pl możecie już zobaczyć nominacje w 20 kategoriach, w tym na najlepszy film.ZAPRASZAMY DO GŁOSOWANIA.
1WIPF.
Powiedzcie mi ludzie czy ktokolwiek z was ogladal 2 i 3 czesc filmu Poltergeist, bo nie wiem czy oplaca sie kupowac.
Wyścigi rydanów w Ben-hurze, walka Luka Skywalkera z Darthem Vaderem na Battle Star, tonięcie Titanica i wiele innych scen na długo pozostają w pamięci i pozostawią duży ślad w światowej kinematografii. Niektóre z nich to kamienie milowe w dzidzinie techniki o wiele lat wyprzedzające swoją epokę ale tęż mogą być to...
ALE SUPER!!! Właśnie przed chwilą kupiłem sobie "Czas Apokalipsy" (wersja reżyserska w pudełku) za 11,90. Twarde męskie kino w magazynie dla prawdziwych twardzieli - "Claudia"!
Coraz bardziej zaskakujące filmy dodawane są do kobiecych pism. Myślałem, że po "Drodze Smoka" i "Wściekłych pięściach" z Brucem Lee w NAJ...