Szukam nazwy filmu z Eddie Murphy rok temu widziałem zwiastun tego filmu, ale tytułu nie pamiętam zwiastun pokazywał jak Eddie i tego towarzysz ratują kobietę od japończyków, gdy się zbliża to związanej kobiety to wyskakują do nich 15 gości i warczy z nimi tylko jego Warka jest dziwna nawet ich nie dotyka a oni lecą...
więcejniedawno w święta lecial film o czterech kajakarzach zakochanych w jednej dziewczynie, która zostaje ich sternikiem, a pozniej zachodzi w ciąże z jednym z nich... jaki jest tytuł.. byl to film chyba angielski lub australijski sądząc po wymowie aktorów. jak mozecie to pomóżcie bede bardzo wdzieczny z gory dziekuje..
Czy kontynuacja takiego filmu jak "Powrót do przeszłości" była by możliwa?. Czy gra aktorska innych aktorów wywarłaby takie wrażenie?. Ja myślę, że nie, Michael J. Fox i Christopher Lloyd znakomicie nadawali się do swoich ról, nikt nie potrafiłby ich zastąpić, to dzięki nim ten film nabrał barw i znakomitego poczucia...
więcej
A co powiecie o serii czeskich bajkach "Sąsiedzi"? Oglądam je po kilka razy i łzy same płyną ze śmiechu, oczywiście. A najlepsze z tego wszystkiego jest to, że mam za "płotem" sąsiada..wypisz, wymaluj jak Mat lub Pat. Jeśli nie znacie [a wątpie] to polecam. Koniecznie!!
No i gorąco pozdrawiam :-)
bardzo pilnie potrzebuje dotrzec do filmu "Bialy niedzwiedz' J Zarzyckiego z 1959 r; bede b wdzieczna za wskazowki!!! pzdr/ maw
Witajcie.
Poszukuje filmów familijnych i komediowych z lat 90ych , chodzi mi o jakies tytułu abym mógł wejsc do wypozyczalni i tylko podac tytuly.
Przykladowo szukam filmow w stylu:
-Giganciki
-Potężne Kaczory
-Sąsiedzi ( Na Przedmiesciach ) -wyst.- Tom Hanks
-Wspaniały Loui -wyst.- joe Pesci
-Obóz...