Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jaki tytuł ma film dotyczący eksperymentu Zimbardo przeprowdzonego na studentach w 1971 roku.
Eksperyment polegal na spradzawniu zachowan normalnych ludzi w sytuacjach kryzysowych. Grupe studentow podzielono na dwie rupy wiezniow i studentow. Po 6 dniach eksperyment musiano przerwac ze wzgledu na braku rozrozniania...

więcej

jak wyszedl filmik twórców Nemo, oplaca sie wybrac do kina?

Na stronie filmnews.blog.pl możecie znaleźć już nominacje do najlepszych filmów roku w 20 kategoriach.Gorąco zapraszam do głosowania.Na głosujących czekają nagrody.

Poszukuję nagranego na jakikolwiek nośnik (VHS, VCD, DVD itp.) filmu dokumentalnego "KOKSIARZE' z 2002 roku. Bardzo potrzebuję tego filmu. Osoby będące w posiadaniu tego obrazu proszę o kontakt mailowy: klawish@interia.pl bądź GG- 4483665

Z góry dziękuję!!!

nie pamietam za dużo, ale chyba był francuski. Opowiadał on o jakiejś przedwcześnie dorosłej miłości kilkuletniego (7 może 8)chłopca do swojej rówieśniczki. w ogóle potem był bunt rodziców zakaz spotykania i ta dwójka dzieciaków ucieka gdzieś z domu chyba nad moze i tam ich przygarnia jakaś babka co im zdjęcia robi i...

więcej

Na stronie filmnews.blog.onet.pl możecie już zobaczyć nominacje w 20 kategoriach, w tym na najlepszy film.ZAPRASZAMY DO GŁOSOWANIA.
1WIPF.

Powiedzcie mi ludzie czy ktokolwiek z was ogladal 2 i 3 czesc filmu Poltergeist, bo nie wiem czy oplaca sie kupowac.

Wyścigi rydanów w Ben-hurze, walka Luka Skywalkera z Darthem Vaderem na Battle Star, tonięcie Titanica i wiele innych scen na długo pozostają w pamięci i pozostawią duży ślad w światowej kinematografii. Niektóre z nich to kamienie milowe w dzidzinie techniki o wiele lat wyprzedzające swoją epokę ale tęż mogą być to...

ALE SUPER!!! Właśnie przed chwilą kupiłem sobie "Czas Apokalipsy" (wersja reżyserska w pudełku) za 11,90. Twarde męskie kino w magazynie dla prawdziwych twardzieli - "Claudia"!
Coraz bardziej zaskakujące filmy dodawane są do kobiecych pism. Myślałem, że po "Drodze Smoka" i "Wściekłych pięściach" z Brucem Lee w NAJ...

więcej

Niby jestem na bieżąco ze wszystkimi nowinkami filmowymi, ale tak naprawdę to nie wiem na co się do kina wybrać lub co obejrzeć w domu. Może ktoś mi poradzi?