Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

proszę o pomoc w znalezieniu polskich napisów do "rzeźni nr 5 "
szukałem już wszędzie i nigdzie nie znalazłem ( napiszone , itd....)

Witam!!!
Potrzebuję waszej pomocy w sprawie tytułu filmu. Opowiada on o seryjnym mordercy, który handluje rzadkimi okazami lalek. Swoje ofiary po zabiciu układa w ten sam sposób jak wspomniane wyżej lalki. Ściga go pewna kobieta (detektyw,psycholog), która kiedyś mu uciekła i co jakiś czas dopadają ją wspomnienia z...

więcej

Fred Kreger zapisal sie w historii kina jako najbardziej wyrafinowany morderca i przesladowca wszechczasów. Jason z piatku 13, próbowal go wyprzec z kin, ale nie udalo mu sie. Powinno byc wiecej filmów z Krueger'em.

Alex and Emma- kto widział i jak się podobało? Proszę o odpowiedzi

Jakie możecie polecić fimy w/w kategori?

Pobawimy sie w skojarzenia (moga one dotyczyc wszystkiego). ;)

RobertDeNiro ---) "Prawo Bronxu"

Szukam tytułu filmu i aktorki w nim występującej!W filmie grał John Lithgow!Film kręcił się wokół trzech osób(dwóch gości i dziewczyny, ta dziewczyna była blondynką), przyczym John Lithgow kochał się z tą dziewczyną w filmie!

Czy ktoś ma jakies informacje na temat pelnometrazowego filmy spiderman ale z lat 80 czy 90?? wie ze cos takiego istnieje bo sam ogladalem dwie czesci i sa wspaniale o wiele lepsze od tych "nowych" ekranizacji. Czy ktos moze mi udzielic informacji gdzie mozna moze te filmy kupic albo wypozyczyc?? piszcie na maila...

Od pewnego czasu chodzi mi po glowie pomysl azeby ukierunkowac sie na realizacje wlasnego projektu filmowego... Kabinowalem juz duzo wczesniej piszac razem kumplem treatment jednak nie zostal on nigdzie przyjety. Checi sa nadal brakuje jednak pomyslu na spisanie czegos i brakuje odpowiednich ludzi ktorzy by byli w...

Oglądałem wczoraj na TCM (o 2:00) film dokumentalny o gwiazdach kina... Był tam pokazany pewien filmik, w którym Bette Davis strzela do jakiegoś gościa kilkukrotnie z dubeltówki... Czy ktoś wie co to za film? Jeszcze go nie widziałem, ale nadrobię zaległości... :)