to właśnie częśc mojego durnego tematu na ustną mature z polskiego..
no i mam problem, bo nawet nie wiem do jakich filmów mam sie odwołać. Ale jeżeli by ktoś chciał czystej teorii na temat adaptacji itp. to sie zgłaszajcie bo mam troche tego..ale za to gorzej, jeżeli chodzi o porównania kokretnynych filmów z książką i...
to właśnie częśc mojego durnego tematu na ustną mature z polskiego..
no i mam problem, bo nawet nie wiem do jakich filmów mam sie odwołać. Ale jeżeli by ktoś chciał czystej teorii na temat adaptacji itp. to sie zgłaszajcie bo mam troche tego..ale za to gorzej, jeżeli chodzi o porównania kokretnynych filmów z książką i...
Czy mozna wyciągnąc lektora z filmu i wstawić go do tego samego filmu tyle ze bez lektora ??? Albo drugi sposób: jak dodac do filmu plik mp3 albo vav. ?? To jak, pomożecie ????????
na pomoc poszykuje filmu "Mutronics" i nigdzie nie mogę go znaleść ;-( błagam o jaką kolwiek pomoc w odnalezieniu tego filmu jest to dla mnie bardzo ważne jeśli ktoś ma inforamcje które mogły by mnie zadowilić to proszę o podannie ich... Z góry dziękuje
Nie mogę zdobyć tego filmu, a jest super i chciałabym go mieć. Jeżeli ktoś go posiada była bym wdzięczna za kontakt. Help me! :-)
Kto wie o czym szepce Evelyn z Adamem. Jedyna prawdziwa rzecz ktora mu powiedziala? Czy tez to tajemnica autora sztuki.....
Bezapelacyjnie pierwsze miejsce zajmowaly smerfy z swietnym Gargamelem. Lubialam tez ogladac Bolka i Lolka, Pomyslowego Dobromira, Misia Uszatka, Gumisie. Inne to: Pszczolka Maja, Krecik, Muminki. Kurcze, duzo tego sie nazberalo. DO tego obowiazkowo we wtorki Tik Tak, w soboty 5-10-15, a w niedziele Teleranek. To byly...
więcejKocham ten serial i mam wszystkie tłumaczenia odcinków. Obecnie ten serial jest na programie Polsat Zdrowie i Uroda. Niestety nie posiadam tłumaczenia odcinka 4, 19, 20. Czy ktoś może mi pomóc?
Jesli ktos ma dostep do HBO2 prosze niech mi nagra jeden film. Szukam od pary miesiecy i zrobie wszystko by go zdobyc. Film nosi tytul HOTEL i bedzie transmitowany jutro (27.12)na hbo2 o 00:55, oczywiscie pokrywam wszystkie koszty i jak ktos zechce przegram mu cos z mojej kolekcji filmow.
moj mail...