Czy ktoś posiada kopie filmu "Sissi" lub "Sissi-młoda cesarzowa" lub podobne?Proszę o kontakt jmajewski@op.pl
Czy ktoś posiada kopie filmu "Sissi" lub "Sissi-młoda cesarzowa" lub podobne?Proszę o kontakt jmajewski@op.pl
Siemka all, mam problem, jak dodac nowy film, od poczatku do konca???? Prosze, dajcie mi znac, dzieki =)
hej. podajcie tytuly fajnych filmow, ktorych akcja dzieje sie podczas swiat bozego narodzenia (obyczajowe,dramaty,komedie tez ale nie jakies grinch'e itd).ida swieta i trzeba sobie klimat zrobic no nie ;))
byłam i mam mieszane uczucia. Moim zdaniem nie było jakiegoś strasznego wybielania, które rzekomo miało być. No w sumie to Niemcy raczej baliby sie wybielac teraz Hitlera. Ale film oprócz takiego uczucia nijakości nic nie zostawił. Ludzie z kina wychodzili w całkowitej ciszy. Podobnie jak po "Pasji".
W związku z coraz większą liczbą niezwykle entuzjastycznych wypowiedzi na temat tego, pożal się boże, filmu, postanowiłam rozpocząć akcję anty-"Trojową" (ale mi się durnie napisało, ale niech już tak zostanie...). Każdy kto ma coś konstruktywnego do powiedzenia jest mile proszony o opinię:)
Chciałabym aby ktoś z was polecił mi filmy o nastolatkach... coś w stylu "Thirteen" czy "Fucking Amal". Z góry dzięki za pomoc :).
Wprawdzie do rozdania tych nagród pozostało z górą 3 miechy, ale możemy już teraz pozastanawiać się który film ma szansę na Oscara.