Na jaki film poszliście do kina, bo podobałą Wam się reklama? A tak naprawde film był beznadziejny! Ciesze się, że nie poszłam do kina na Osadę. A była tak rozleklamowana. Cała Warszawa była obklejona plakatami z filmu, a reklama w kinie też mi sie podobała. A film tak naprawdę moim zdaniem beznadziejny
Pisze tu.... bo tam nikt nie odpowiada..........chociaz.... .............................. ..... Mi to wogole niezbyt osob odpowiada ... :( Ale trudno tam.. moze sie to zmieni :) POzdRawIAM :) ;) :)
Nie oglądałam Japońskiego.... a Amerykański mi sie podobał.. :) Ale jak tak pisze to wszyscy pisza ze nie ze Jakies Chińskie :D:D No dobra....japonskie........ale czemu lepsze?? Czym ono sie tak różni? :/ ? mam nadzieje ze nie bedziecie mi znowu pisac ze glupie pytania i takie tam.... :( ...... PoZdrAwIAm :)
Nie ogladalam Japońskiego...ale czemu Jakies Chińskie.. :D:D No dobra JAPOŃSKIE jest lepsze niż Amerykańskie? Czym to sie wogole może różnić..? Tylko jezykiem? :) Mam nadzieje ze nie bedziecie znowu pisać ze glupie pytania i blabalbal .. :( PozDrAWiAM.. :) :) :)
Ale neidawno przerabialam.... a i tak nie przeczytalam ;) Ale film ogladalam...... tez beznadzieja :D Pewnie i tak nic cie to nie obchodzi...... :D Ale...... HmM... Np. Cube -fajny psychologiczny... :) dziewiate wrota.......... z Johnnym Deppem :) Horror Dreszczowiec.... :)
Poszukuje różnych filmów: horrorów, thillerów, sensacyjnych, komedii, domentalnych itd. jakie polecacie. Byłbym wdzięczny gdybyscie mi pomogli... Z góry wielkie dzięki!!!!
Aischa bardzo Ci dziękuje że odpowiedziałas na moja prosbe, dziekuje także innym którzy to zrobili... oraz dziękuje tym którzy dodali komentarz na mego bloga (nieważne czy pozytywny czy negatywany). Jest mi bardzo miło
Chcemy nagrac kolejny hit !, tym razem napisany (słowa) przez uzytkowników portalu Filmweb. Jesli czujesz sie na siłach -prosze o kontakt poprzez portal,ewentualnie na adres- krisgaw1@wp.pl ....Pomysl o tym ..naprawde warto.
Pozdrawiam - Kris