Proponuje rozpącząc już temat najlepszych filmów roku 2004 choć moim zdaniem było ich tylko kilka. Nie spodziewam się by w ciągu miesiąca się mogło coś zmienić i raczej nie pojawi się nic nowego:) Piszcie 3 najlepsze tytuły:)
ten film jest super i nie moge go nigdzie dorwac...jest na programach takich ja eDonkey czy eMule ale malo uzytkownikow go posiada i nie chce sie sciągac...pomozcie jak cos moze ktos z was ma ten film albo wie gdzie mozna go zdobyc
Czy kontynuacja takiego filmu jak "Powrót do przeszłości" była by możliwa?. Czy gra aktorska innych aktorów wywarłaby takie wrażenie?. Ja myślę, że nie, Michael J. Fox i Christopher Lloyd znakomicie nadawali się do swoich ról, nikt nie potrafiłby ich zastąpić, to dzięki nim ten film nabrał barw i znakomitego poczucia...
więcejCzy jest ktos kto podziela moje zauroczenie kinem meksykanskim? :) Jak znacie jekies filmy meksykanskie warte ogladniecia to dajcie znac Pa!
Do pozytywów naleą na pewno:
BIG FISH ..mądry i barwny film. Powiem szczerze,że w zyciu nie zdażyło mi się obejrzeć drugiego takiego obrazu. Świat wyobraźni mieszający się w sposób niezwykły z rzeczywistością..ale który tak naprawdę jest tym prawdziwym,w którym żyjemy? Tim Burton stworzył arcydzieło....
Niestety nie pamiętam za dużo bo oglądałem to parę lat temu. Film opowiada o pewnym facecie, który zawarł pakt z diabłem (diabłem była kobieta), że po śmierci jego dusza pójdzie do piekła ale za to będzie bardzo przystojny, bogaty itp. Pakt podpisał krwią z palca, w który pani sztan wbiła pióro. W nocy nastąpiło...
to straszne! co mam zrobic z recydylistą mojego kota?!
nidawno biały puch przykrył ziemie na dworze... niesterty mojego kota też! mój kot mimo iz wczesniej był szary... teraz zmienił swój wskaźnik na biały! teraz zamiast kłaków zanjduje białe kulki łupierzu! Urzywałem wszystkich srodków! od ziół takich jak prostamol...