Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś z Was oglądał może film "Siódmy Papirus"?Jest to trzyodcinkowy film o starożytnym Egipcie. Byłabym wdzięczna jeśli ktoś z Was zna rezysera, odtwórców głównych ról, albo zna moze jakąś stronke gdzie mogłabym to znaleźć.
Pozdrawiam gorąco.:-)

nie wydaje wam się czasem ze filmy mają też swoje złe strony? tzn nie chodzi mi o kiepskie ujęcia itp. ale o coś zupełnie innego. Coraz częściej przychodzi mi do głowy taka myśl, że filmy "odmagiczniają" nasze życie, przeżywamy w nich razem z bohaterami sceny w rzeczywistości pokazanej w taki sposób jaka nam nigdy się...

więcej

W sprawie tytułu filmu, jego fabuła opowiada o młodym groźnym przestępcy (łysy dobrze zbudowany, mający zapewne krew indian) który trafia do szpitala, gdzie lekarz stwierdza u niego raka, On porywa lekarza z jego samochodem ucieka ze szpitala i udaje sie razem z porwanym doktorem w podróż do znanej z legendy góry na...

więcej

Bo filmy takie jak np.Pamiętnik Księżniczki całkowicie schrzaniły fabułe i nie oddały ducha książki.Ale np.Władca Pierścieni został nakręcony wspaniale!Za to komiksowe filmy...To już troche gorzej.Np.Hulk.Beznadzieja.Spi derman taki sobie.Można dużo wyliczać....

Książki o Bridget Jones połknęłam. Film widziałam dużo później. Tak bardzo mi się podobał, że nie chciałam przez długi czas obejrzeć Nigdy w życiu. Sądziłam, że jest taki sam jak Bridget. I tu niespodzianka! Obejrzałam go 1,5 roku po premierze i spodobał mi się, bo jest bardzo bliski polskim realiom. Ja wybieram Nigdy...

więcej

Czy ktos zna sie na montaz.Potrzebuje jakies programiki i w ogole jakoms wiedze w tym zakresie, ponieważ chciałbym posklejac troche scen.

poszukuję ambitnych filmów dotyczących II wojny światowej- życia, obozów, walk... po prostu wszystkiego. Mogą sie wiązac ze wszystkimi aspektami wojny- walkami na wschodzie, zachodzie, na pacyfiku itp,itd
bardzo prosze o pomoc, bo na portalu wsród ok 1100 propozycji trudno sie do czegoś dogrzebac
z góry serdecznie...

więcej

(głupi i głupszy) ale jak sie nazywa piosenka ,którą śpiewają Lloyd & Harry w "samochodzie" jak wiozą tego gościa,którego potem przez przypadek zabili(otruli) ...??

Widziałem film i bardzo mi się podobał, szczególnie zważywszy na fakt że opowiadał historię ( na pewno mocno ubarwioną, no ale cóż ) z życia rzeczywistej osoby. Film posiada według mnie również wspaniałą oprawę muzyczną, szkoda tylko że nigdzie nie mogę tego znaleźć/dostać. Byłbym niezmiernie wdzięczny gdyby ktoś mi...

więcej

Piszcie jakie najlepsze komedie oglądneliście i które warto polecić!