Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak wiadomo przeważnie sequel jest gorszy od orginału. Który, waszym zdaniem, sequel nie powinien powstać? Który jest najgorszy albo całkowicie niepotrzebny?

szukam takiego filmu (bądź serialu, niepamietma juz)
to był stary film głóną role grął tam Leonard Pietraszak i on mieszkał z synem w takim lesie w góach
i tam był tkai potwór
ogólnie mało pamiętam bo to bło danwo
ktos wie o co mi chodzi??

Chciałbym się Was zapytać czy wiecie może coś o istnieniu fanklubu filmu "Rejs"? Bo jesli takowego nie ma to ja go chcę założyć. Czy jest ktos chętny?

PISZCIE WYBRANE PRZEZ SIEBIE NAJLEPSZE ADAPTACJE KSIĄŻEK

Uwielbiam komedię. Chciałem się zapytać, jakie wam się najbardziej podobały. Według mnie to "Jak rozpętałem II wojnę światową" i "Statek miłości". Ostatnio też oglądałem "Dziewczyna z sąsiędztwa" i była naprawde GIT. Czekam na wasze propozycje

Czy ktoś mógłby pomóc mi odpowiedzieć na kilka pytań związanych ze wszystkimi częściami Obcego oraz z "Obcy kontra Predator". Mam z nimi drobny problem. Może ktoś wie, jak nazywa się kapsuła ratunkowa, na pokładzie której Ripley uciekła z Nostromo? Jak nazywa się komputer pokładowy statku Auriga z Obcego 4? Jak nazywa...

więcej

Potrzebuję bardzo pilnie film "Spragnieni miłości" na jakimkolwiek nośniku.

Denerwuja mnie wszelkie plebiscyty, a juz szczegolnie te ktore na forum sa dzielem ludzi zakompleksionych. Piec najlepszych, piec najgorszych, piec najbardziej irytujacych, piec najwspanialszych, piec ubostwianych, piec najglupszych, piec zbyt amerykanskich, piec przereklamowanych....Czy nie uwazacie, ze te wszystkie...

więcej

Czy ktoś kiedyś był w sytuacji kiedy to po obejrzeniu filmu ... chciałeś stać się bohaterem takim jak na filmie.
Myślę że po obejrzeniu dobrego filmu stawiasz sobie założenie bycia kimś lepszym, może bardziej opanowanym, pewnym siebie albo stanowczym. Powiedzcie kto swoją magią aktorską sprawił w was chęć bycia kimś...

więcej

Witam mam jedno pytanko ... nie wiecie skad mam sciagnac film pt " Zombie Planet " chcialbym ogladanac ten film ... jezeli ktos wie , prosze tu napisac :) Dzieki :)