Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

nie pamietam ani aktorow ani tytulu filmu nie daje mi to spokoju pamietam scene jak mezczyzna z kobieta lepia z gliny na takim krecacym sie kole w piekny sposob to jest ukazane, tak uczuciowo.
z gory dzieki za podpowiedz

wiem że to się nie tyczy filmu ale niewiem jak ustawiać na moim profilu
moje ulubione filmy i ludzie ,prosze o porade wszystkich użytkowników którzy wiedzą jak to się robi.

To jest moja nowa lista filmów, które mam na płytkach, sami robaczcie:
1)Resident Evil Apocalypsa
2)Kronika Riddicka
3)Rybki z ferajny
4)Equilibrium
5)Aniołowie Apokalipsy
6)Anaconda 2
7)Z podniesionym czołem
8)Wysyp żywych trupów
9)Ong-bak
10)Punisher)
11)Dziewczyna z sąsiedztwa
12)W 80 dni dookoła...

Czy przechowujecie w mrokach pamięci sceny filnowe, które śnią się Wam po nocach i sprawiają, że budzicie się z krzykiem? Ja mam 3 takie momenty:
1) scena z "Człowieka z blizną" B. de Palmy, gdy Tony Montana (Al Pacino) czeka na "swoją kolej", podczas gdy jego towarzysz jest przecinany piłą mechaniczną.
2) scena z...

więcej

Kto słyszał o filmie "Biały balonik" będzie na Ale Kino 11:25 w czwartek dla tych którym się podobał Dzieci Niebios bardzo podobna fabuła.
Pozdrawiam

witam wszystkich. ostatnio moja mama ogladala film ktory wywarl na niej wielkie wrazenie, ja wiem ze tez go kiedys ogladalem, ale za nic w swiecie nie moge sobie przypomniec jego tytulu :), na mame tez niestety nie moge liczyc. Osoby ktore beda wiedziec o jaki film mi chodzi zorientuja sie od razu, ale osoby ktore go...

więcej

Pytanie jest takie:
Kto oglądał Jurrasic Park pierszą część wie że podczas lotu helikopterem na wyspe na której znajduje się Park Jurajski w tle słychać piosenkę która jest praktycznie wizytówką tego filmu. Jaki jest jej tytuł ?? Proszę pomóżcie

Gwarancja dobrego filmu

użytkownik usunięty

Są ludzie, których pojawienie się w filmie jest gwarancją, że film jest dobry. Uważam, że można w ciemno kupować, oglądać filmy jeśli gra w nich Jack Nicholson, Pacino, Hackman, Roberts, Hanks, Williams, Freeman i jeszcze paru. Sa tez tacy rezyserzy. A może zdarzyły się tym „wielkim” jakieś nieudane role,...

więcej

mysle ze glosy na tej stronie o czyms swiadcza http://indie.imdb.com/chart/top [indie.imdb.com/chart/to ...] i swietnie :)

dziś o północy kończy się wielka aukcja inernetowa.Jeśli jeszcze nie byłeś na www.allegro.pl\hospicja to na co czekasz? Do aukcji przyłączyli sie znani muzycy, sportowcy, politycy i aktorzy a TY? Przyłącz się , otwórz swoje serce na potrzeby ludzi nieuleczalnie chorych.