Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jakby ktos mogl przeslac na adres sk15@o2.pl bylabym niezmiernie wdziecznei!!!! z gory dziekuje!

A w telewizji znowu powtorki.....masakra....Macie jakieś dobre propozycje filmowe na święta ? Coś co naprawde warto obejrzeć...A tak poza tym to wszystkim życze Wesołych Świat i wystrzałowego Sylwestra 04/05 !!! :D

Chcę na sylwestra oglądać horrory i wreszcie naprawdę się przestraszyć, oglądałem ich bardzo dużo, jakieś smakosze, ringi, blair witche i wiele innych i nigdy sie nie bałem tak naprawdę. nie wpisujcie tu popularnych filmów, jeśli nie macie wiedzy o horrorach - wpiszcie coś naprawdę przerażającego...

Pilnie poszukuje napisów do filmu "LODY NA PATYKU " jeśli ktoś by miał to prosze przesłac na mój e-mail ema_aniolek@o2.pl.

Coraz bliżej święta... Jaki znacie fajny film o świętach? A Bad Santa? Warto obejrzeć?

Godziny- film jest dokumentnie lepszy, z reszta ksiazka pisana na podstawie filmu rzadko kiedy przewyzsza swoj pierwowzor.
Co do mojej poprzedniczki, to nie zgadzam sie, ze Tolkienowska Trylogia ustepuje filmowi. W ksiazce jest magia, esencja smaku, a film to tylko efekciarski twor z przyjemna oprawa muzyczna.

Poszukuję filmu którego fragmenty są w teledysku do "Join me" HIM'a!!! Pomocy!!

jak sie nazywa film co typek na komisariacie uklada zeznania z gazetki co wisi za policjantem ktory go przesluchuje ?

Może wy wiecie czy powstanie film o kolesiach z Green Day?

Widziałam zapowiedź fajnego filmu, źe dwoje przyjaciół (dziewczyna i chłopak) zadaje sobie zadania, przekazując jakieś pudełeczko czy coś, zadanie miała np. żeby pociągnąć za obrus itp. Pomóżcie, musze zabrać kolege na film, my też mamy coś podobnego :-)