Panie K. wyglada na to, jakbys czytal Van Gogh'a "Listy do brata" i tak utkwily Ci w pamieci, ze probujesz teraz pisac w podobny sposob. A w tym kontekscie polecam szczerze ksiazki Borisa Viana, jesli jeszcze ich nie znasz... pozdrawiam i znow sie narazam hiehiehie
Chciałabym się przejść na film Teksańska masakra piłą mechaniczną lub Wysyp żywych trupów!!!Co o tym myślicie??Warto??
Nie wiem czy sie stalem jakis upierdliwy czy co ale ostatnio zaczynaja mnie bardzo mocno draznic rozne dziwne / glupie sceny w filmach (chodzi mi o takie w ktorych bohater nie zbyt calkiem logicznie postepuje)
No na przyklad dzisiaj obejrzalem
Godzille (nie wiem po co) no i scenka jak potwor goni helikopterki mnie...
Na jaki film zabrać Kobiete do kina tak żeby się nie nudział ,a film był ambitny?Prosze o 3 propozycje??
Nie pamiętam tytułów dwóch filmów. Pierwszy z nich opowiada o kierowcy motocykla, który ściga kierowce pewnej cięzarówki z powodu zemsty. Kierowca chyba zabił kogoś z jego rodziny. Natomiast drugi film opowida o miłości pewnej młodej dziewczyny do pewnego artysty, na końcu filmu artysta wylądował w szpitalu dla czubków...
więcej