Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam małe pytanko: Co sądzicie o ekranizacjach książek, czytanych i kochanych przez pokolenia? Powinny być czy wręcz przeciwnie? Z gwiazdami kina, czy początkującymi aktorami? Piszcie, co o tym sądzcie...

uczcijmy ten moment i zastanowmy sie czy mozna bylo uniknac tej tragedii.....????????

witam prosze o propozycje filmow wartych obejrzenia (w dyskusyjnym gronie) o tematyce buntu mlodego czlowieka, narkotykow (z wykluczeniem Jesus’ Son Human Traffic Requiem dla snu) oraz filmy japonskie najlepiej Nakaty (z wykluczeniem the ring i dark water)
oraz propozycje filmow onirycznych
WAZNE WAZNE bardzo...

więcej

poszukuje tego filmu kochani pomóżcie jakie kolwiek informacje skąd mogę go zdobyc

Jest tu zapewne wielu ludzi zainteresowanych filmami o sztukach walki lub z takimi w tle, interesują mnie filmy w których wystąpiła sztuka walki rodem z Japonii, a mianowicie "Kendo", chodzi mi o filmy te związane już z dyscypliną Kendo jak i jak i sztuką walki jaką jest posługiwanie się mieczem, Dzięki

Jeśli ktoś z was ma adresik Johnny'ego Deppa (mail, domowy - ale inny niz ten tu podany- cokolwiek, byle prawdziwe) bo ja juz nie wiem gdzie szukać...

Zdesperowana fanka

jakie piosenki wystepują w zwiastunie do niebiańskiej plazy?

Mój faworyt to RamboII:

Kiedy Sylwek wytłukł w cholerę ludzi a na koniecu jeszcze wyrzył się na kwaterze US Army, z kamienną powagą słucha, jak dowódca, Richard Crenna, tłumaczy co każdy obywatel może zrobić dla przetrzymywanych w wietnamskiej niewoli amerykańskich chłopców. Leci to mniej więcej tak:
"... każdy...

więcej

1. Neil McCauley z "The Heat" za niesamowit? postaw? i charakter
2. Obi Wan'em Kenobim za sposoby walki mieczem
3. Jules Winnfield z "Pulp Fiction" za ?wietny charakter
4. Martin Riggs z "Zabójczej Broni" za zwariowany charakter
jest jeszcze sporo tego

Co sądzicie o noworocznym numerze EGX`a???