Film ten widziałem bardzo dawno temu.Tytuł który zapamiętałem to "Lokaj Link", nie wiem czy to porawny tytuł. W filmie grała małpa bądź nawet kilka małpek.Chyba robiono na nich jakieś experymenty.Prawdopodobnie był to thriller bądź horror. Czy ktoś zna tytuł tego filmu(angielski lub polski)? I gdzie można szukać czegoś...
więcejZapraszam na mój blog.Najnowsza notka czeka na komentarze i propozycje.I oczywiście Wesołych Świąt życzę.
poszukuje filmu Palookaville (1995) jesli ktos jest w jego posiadaniu lub wie skad go sciagnac...to please
wiecie może jaki jest tytuł piosenki w tym trailerze tak około 1min i 35s zaczyna się chciałbym sobie tą piosenke ściągnąć
Jaki waszym zdaniem jest najlepszy film o świętach????
Ja sobie nie za bardzo przypominam jakiś tytuł, ale to chyba dlatego że nie mam dobrej pamięci do tytułów:))))))
Co to za film?
Pamiętam niewiele, może ktoś coś skojarzy?
Film sprzed kilku lat, myślę że nie więcej jak 5.
W filmie gra kobieta matka dziewczynki w wieku 10-12 lat, starszy człowiek (ojciec kobiety?), dziewczynka przyjaźniąca się z rówieśnikiem chłopcem. Dzieci przyjaźnią się, wszędzie chodzą razem, spędzają...
witam wszystkich, jestem tu nowy i mam jedno pytanie: po jakim czasie mniej więcej są dodawane nowe informacje odnosnie filmów ??