Kto wie o czym szepce Evelyn z Adamem. Jedyna prawdziwa rzecz ktora mu powiedziala? Czy tez to tajemnica autora sztuki.....
Bezapelacyjnie pierwsze miejsce zajmowaly smerfy z swietnym Gargamelem. Lubialam tez ogladac Bolka i Lolka, Pomyslowego Dobromira, Misia Uszatka, Gumisie. Inne to: Pszczolka Maja, Krecik, Muminki. Kurcze, duzo tego sie nazberalo. DO tego obowiazkowo we wtorki Tik Tak, w soboty 5-10-15, a w niedziele Teleranek. To byly...
więcejKocham ten serial i mam wszystkie tłumaczenia odcinków. Obecnie ten serial jest na programie Polsat Zdrowie i Uroda. Niestety nie posiadam tłumaczenia odcinka 4, 19, 20. Czy ktoś może mi pomóc?
Jesli ktos ma dostep do HBO2 prosze niech mi nagra jeden film. Szukam od pary miesiecy i zrobie wszystko by go zdobyc. Film nosi tytul HOTEL i bedzie transmitowany jutro (27.12)na hbo2 o 00:55, oczywiscie pokrywam wszystkie koszty i jak ktos zechce przegram mu cos z mojej kolekcji filmow.
moj mail...
Czy ktoś z Was oglądał może film "Siódmy Papirus"?Jest to trzyodcinkowy film o starożytnym Egipcie. Byłabym wdzięczna jeśli ktoś z Was zna rezysera, odtwórców głównych ról, albo zna moze jakąś stronke gdzie mogłabym to znaleźć.
Pozdrawiam gorąco.:-)
nie wydaje wam się czasem ze filmy mają też swoje złe strony? tzn nie chodzi mi o kiepskie ujęcia itp. ale o coś zupełnie innego. Coraz częściej przychodzi mi do głowy taka myśl, że filmy "odmagiczniają" nasze życie, przeżywamy w nich razem z bohaterami sceny w rzeczywistości pokazanej w taki sposób jaka nam nigdy się...
więcejW sprawie tytułu filmu, jego fabuła opowiada o młodym groźnym przestępcy (łysy dobrze zbudowany, mający zapewne krew indian) który trafia do szpitala, gdzie lekarz stwierdza u niego raka, On porywa lekarza z jego samochodem ucieka ze szpitala i udaje sie razem z porwanym doktorem w podróż do znanej z legendy góry na...
więcejBo filmy takie jak np.Pamiętnik Księżniczki całkowicie schrzaniły fabułe i nie oddały ducha książki.Ale np.Władca Pierścieni został nakręcony wspaniale!Za to komiksowe filmy...To już troche gorzej.Np.Hulk.Beznadzieja.Spi derman taki sobie.Można dużo wyliczać....
Książki o Bridget Jones połknęłam. Film widziałam dużo później. Tak bardzo mi się podobał, że nie chciałam przez długi czas obejrzeć Nigdy w życiu. Sądziłam, że jest taki sam jak Bridget. I tu niespodzianka! Obejrzałam go 1,5 roku po premierze i spodobał mi się, bo jest bardzo bliski polskim realiom. Ja wybieram Nigdy...
więcej