Szukam pewnego filmu .Pamietam ze głowna bohaterka filmu jest Elza kobieta ktora ma swoje wiezienie na syberi jest tam mozna powiedziec bogiem.Potem musi uciekac z syberi do miasta czy ktos moze mi podac tytul tego filmu ja cos pamietam elza tygrysica z syberii ale nie mgoe znalesc lub aktorke
Kto oglądał "Sztukę spadania" Tomka Bagińskiego, co uważacie za przesłanie tego filmu, czy jest tam zawarty kontekst pacyfizmu i sprzeciwu przeciw głupocie wojska?
halo potrzebuje pomocy jesli ktos jest w stanie to niech mi pomoze ... i powie co i jak tu szczegolnie z blogiem :| ehhh dzis mi sie dziwnie mysli :)
Szukam nazwy filmu z Eddie Murphy rok temu widziałem zwiastun tego filmu, ale tytułu nie pamiętam zwiastun pokazywał jak Eddie i tego towarzysz ratują kobietę od japończyków, gdy się zbliża to związanej kobiety to wyskakują do nich 15 gości i warczy z nimi tylko jego Warka jest dziwna nawet ich nie dotyka a oni lecą...
więcejniedawno w święta lecial film o czterech kajakarzach zakochanych w jednej dziewczynie, która zostaje ich sternikiem, a pozniej zachodzi w ciąże z jednym z nich... jaki jest tytuł.. byl to film chyba angielski lub australijski sądząc po wymowie aktorów. jak mozecie to pomóżcie bede bardzo wdzieczny z gory dziekuje..
Czy kontynuacja takiego filmu jak "Powrót do przeszłości" była by możliwa?. Czy gra aktorska innych aktorów wywarłaby takie wrażenie?. Ja myślę, że nie, Michael J. Fox i Christopher Lloyd znakomicie nadawali się do swoich ról, nikt nie potrafiłby ich zastąpić, to dzięki nim ten film nabrał barw i znakomitego poczucia...
więcej