Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy mozna dostac jakies okladki do filmów na serwisie filmweb?

czy ktokolwiek wie coś na temat gdzie można znaleźć stary film z R. Hauerem?? Film z gatunku post nuclear war - zawodnicy grają w jakąś odmianę rugby czaszką psa włócząc się od osady do osady..

Moze ktos widzial ten film w telewizji.Narecony jako przekaz na zywo jednej z amerykanskich stacji.O meteorytach ktore pozniej okazaly sie byc proba kontaktu obcych a na koncu bylo duzo meteorytow na zielonym ekranie :D i BUM :))) NAJLEPSZY FILM JAKI WIDZIALEM!!! POMOCY musze go zalatwic ale nie znam tytulu...

jakis czas temu wieczorem (chyba nawet w nocy) tvp2 emitowala film na 100% prod. wloskiej fabula: zakonnica znajduje dziecko w parku (czy jakis biegacz jej daje, bo sam znalazl) i zanosi je do szpitala. dziecko bylo owiniete w bluze wiec zakonnica na metce znajduje nazwe firmy (chyba piorącej, nie pamietam) i idzie tam...

więcej

jakis czas temu lecial w telewizji(tv4 lub polsat) serial z daryl hannah(lub podobna aktorka) w ktorym bohaterka za pomoca sluchawki od telefonu przenosila sie do wirtualnego swiata...prosze pomozcie w odgadnieciu tytulu tego serialu...dziekuje z gory za odpowiedzi.

Juz trzeci raz pisze i nic.... Potrzebuje jednej piosenki z SARY...

Może ktoś zna tytuł filmu z lat 40-50 oglądałem go z 8 lat temu w telewizji i bardzo chciałbym dowiedzieć jaki miał tytuł. Film dzieje się chyba w święta bożego narodzenia (albo nowy rok), gazeta pisze że ktoś skoczy z wieżowca (budynku) właśnie w święta i potem szukają tego człowieka, co to zrobi robią casting i...

Pewnie kazdy z was byl kiedys w wypozyczalni kaset video. Ciekawi mnie czy wy rowniez posiadacie swoje "Domowe Wideoteki". Jezeli tak, to jak pokazna jest wasza kolekcja, na jakich nosnikach ja przechowywujecie, w jaki sposob ja uzupelniacie....itp.

Swietny i potrzebny festiwal i dobrze, ze odbywa sie u nas. Wybieralam sie na niego juz od paru lat, ale z braku czasu nie dotarlam, jak i w tym roku bedzie. Sledze w necie, ale ciekawa jestem jestem opinii i wrazen ludzi, ktorzy mieli przyjemnosc tam byc. Piszcie. pozdro:)

Każdy ma swoje preferencje filmowe i na pewno każdy widział choć jeden film który poruszył go bardzo,wprawił w osłupienie lub sprawił ze myślało się o nim wiećej niz przez pare sekund po jego zakończeniu.Jakie obrazy sprawiły,że Wasze dusze/serca.umysły zadrżały??Dla mnie są to:

-Requiem dla snu
-Przełamując...