Ja nie wiem kto sprawdza te wszytkie rzeczy dodawane do filmów ale już kilka razy widziałem takie bzdury jak na przykład to że aktor był narratorem w filmie ROK PRZED SWOIM URODZENIEM !!! Oto przykład : http://www.filmweb.pl/Liev,Schreiber,filmografia,Person,id=3479 [www.filmweb.pl/Liev,Sch ...]
Zobaczcie jak ci...
Dokładni to szukam ja nazywają sie te utwory które zostały wykorzystane do trailerów Władców Pierścieni. Wiem że zostało to użyte jescze w innym filmie chyba to był Requiem for a dream, ale nie jestem pewny. Jednak wersja z władow jest lepsza. Więc wie ktoś co to jest ???
Co sądzicie na temat filmu White chicks? Polecam! Superkomedia!!! Może znacie jakieś równie śmieszne? Proszę o podanie tytułów. Mam juz na razie dość kina ambitnego i horrorów
Napiszę tylko "kilka" słówek co o nim myślę:D:D:D Pamiętajcie tylko kilka:D:D:D Oto one: SUPER, EXTRA PRZYSTOJNY, REALISTYCZNIE GRA W FILMACH, ATRAKCYJNY, URODZIWY, ŁADNY, PIĘKNY, IDEAŁ, CUD, DOSKONAŁY, BOSKI, NAJLEPSZY, WYMARZONY, BARDZO DOBRY, OPTYMALNY, PRZYKŁADOWY, NIEPOSZLAKOWANY, NIENAGANNY, PERFEKCYJNY,...
Mam 3 pytanka:
1. Ponawiam prośbę - jeśli ktoś zna orginalny tytuł rodziny floderów to proszę o podanie.
2. Kiedyś oglądałem taki film gdzie koleś trafił na wyspę samych kobiet - może ktoś to kojarzy to też proszę o tytuł
3. I jeszcze jeden film. W tym filmie bodajże któryś z braci baldwinów kochał się z kobietą....
Chciałabym poznać waszą opinię... Czy uważacie że rolę takie jak rola Lee Charlize Theron w "Monster" moga pomóć czy zaszkodzić w karierze???
Kiedy piękna kobieta czy mężczyzna przeobraża się w brzydką, wręcz odrażającą postać... czy obnaża swoją brzydotę czy kreuję wyjątkową postac...
Piękno kontra brzydota...
poszukuje tytułu filmu opowiadającego o wynalezieniu w latach 30-tych plecaka odrzutowego. Tytuł to bylo cos chyba w rodzaju rakietowy czlowiek czy cos takiego, wiem ze jest to film amerykanski najprawdopodobniej z lat 80-tych lub 90-tych, pamietam tez ze bohater głowny skonstruował hełm dzieki któremu mógł sterowac...
więcej
Witam,
powiedzcie proszę, gdzie mogę znaleź stary film pt. "Błękitny Krzyż" - opowiada o akcji ratunkowej w Tatrach podczas II WŚ
Pozdrawiam
czesc.jestem od kilku dni tutaj. Czy ktos moze mi cos wyjasnic, bo nie wszystko kumam do konca? Na przyklad, dlaczego przy jednych nickach jest szara zarowka, a przy innych zolta? Czy to jest cos strasznego, jak ma sie zolta?