Widziałam zapowiedź fajnego filmu, źe dwoje przyjaciół (dziewczyna i chłopak) zadaje sobie zadania, przekazując jakieś pudełeczko czy coś, zadanie miała np. żeby pociągnąć za obrus itp. Pomóżcie, musze zabrać kolege na film, my też mamy coś podobnego :-)
Czy zna ktoś tytuł filmu oprartego na autentycznych wydarzeniach z września 2001 r.? Początkowo film ten miał być o nowojorskich strażakach, ale sytuacja zmusiła reżysera do zmiany tematyki. Film ten został wyemitowany w stacji TVN w pierwszą rocznicę po zamachu. Czy ktoś zna tytuł? Polski i angielski?
Nie wie ktoś gdzie można dorwać te filmiki? Nie chodzi mi tylko o tegoroczne, bo tych z zeszłych lat też dużo nie widziałem.
Niedługo urządzam wieczorek filmowy i nie wiem jakie filmy wybrać:|
Chodzi mi o polskie komedie. Moze mi cos doradzicie?? :)
Witam wszystkich:)
Szukam filmu pt: "Fandango", reżyseria: Kevin Reynolds, obsada: Kevin Costner, Sam Robards, kraj: USA, rok produkcji: 1985
Nie mogę go nigdzie dostać (najlepiej DVD). Jeśli jest ktoś, kto może mi pomóc to będę wdzięczny. Piszcie na: janlob@wp.pl
Napewno się odwdzięczę:)
Pozdrawiam
W żadnym sklepie internetowym w Polsce nie mogę kupić dwóch filmów, na których mi zależy - nie mam zatem wyboru i muszę zwrócić się z pytaniem, czy ktoś z Was posiada niżej wymienione tytuły w formacie DivX lub DVD:
1. "Cudowna rzecz" (Beautiful thing), Wielka Brytania, 1996
2. "Krampack", Hiszpania, 1999
Prosze o...
Zobaczyłem ostatnio ten film i jestem pod wrażeniem. Mocny film oparty na prawdziwych wydarzeniach, które miały miejsce w 1971 roku w Stanach Zjednoczonych. Zastanawiam się tylko nad jednym, skoro był to poważny eksperyment naukowy to jakim sposobem utracono kontrolę nad jego uczestnikami? Dlaczego w pewnym momencie...
więcej
Wymieńmy wszystkie kultowe wypowiedzi Maksa i albercika
Kilka na początek:
Nasi tu byli
Uratowani
Bociuś kochany bociuś lamia ściągaj tą pilotkę jak o oddycha to my też możemy.
Uważaj to może być napromieniowane
A dość tych ciuciubabek
Na wschód tam musi być jakaś cywilizacja