Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mna wstrzasnal. A propos to czasami komus uda sie pokazac kler w filmie z innej strony hehehe. Calkiem udana demaskacja.

mam 15 lat i chce poznać klasyke kina... nie chodzi mi o stare filmy ale o te kultowe... bardzo prosze pomozcie i powiedzcie cowarto obejrzec ale wzbogacic sie emocjonalnie..

Hello! Czekam na Wasze propozycje najbardziej optymistycznych filmów. Takich, które napełniły Was pozytywą energią i po których chodziliście z ciągłym uśmiechem na ustach. Z mojej strony mogę wymienić "Amelię", "Czekoladę", "Kumpli" czy "Lepiej być nie może".

ciekawa jestem co sadzicie o zdjeciach do filmow, ktore Waszym zdaniem najlepsze, lub jaki operator?

Witam!
Może ktoś pamięta czy "Lśnienie" Kubricka weszło na ekrany polskich kin w latach 80. ?
Jeżeli tak, to dokładnie w którym roku?
Z góry dziękuję za pomoc :)
Pozdrawiam.

Jak myślicie który film był najlepszym filmem minionych wakacji??

Witam. Czy możecie mi polecić jakieś filmidło które jest lub będzie niedługo w kinach? Coś ostatnio nic ciekawego chyba nie wychodzi.Przed wakacjami chodziło się cały rok po 2 razy w miesiącu a od lipca jak dla mnie posucha.Wszystkie ciekawie zapowiadające się filmy to podobno kicha.Miałem iść na AvP,Kroniki Riddicka,...

więcej

Uwielbiam Billa Murraya i duzo slyszalam na temat Jego nowego filmu ale jeszcze nie ogladalam... Moze podzielicie sie opiniami...

Poszukuje ludzi z Wawy którzy posiadają filmy z następującymi aktorami.
1 - Jason Statham
2 - Jet Li
3 - Vin Diesel

Interesują mnie wszystkie filmy z tymi aktorami
Chętnie na coś wymienię
Pozdrawiam

Zbytnio filmu nie pamiętam(oglądałem go strasznie dawno), ale przypomina mi się, że głównym bohaterem był chyba ksiądz. W jednej scenie z witrażu w kościele wyszedł rycerz, wyglądało to dość efektownie... Ale więcej nie pamiętam o co chodziło w fabule... Niedawno oglądałem program o efektach specjalnych i tam właśnie...

więcej