Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

JAka jest wasza ulubiona komedia w hostorii kina. Moja ulubiona jest seria American Pie.

poszukuję tytułów o tematyce podobnej do "K-pax", "Przerwana lekcja muzyki" czy "12 małp" własciwie pozycji związanych z problemami osadzenia i traktowania ludzi w szpitalach psychiatrycznych... bardzo pilne...
z góry DZIEKUJE za pomoc ... pozdrawiam

witam all....poszukuje filmu " Center of the World, The "......jesli jest ktos kto moglby mi pomóc bylbym naprawde wdzieczny....dzieki i pozdro

bo ja mam ten film ale chyba urwany bo konczy sie na tym jak kilku panów jest w pokoju i jakis pije herbatkę w filizance...

Szukam czegoś więcej na temat tego filmu (wyst.m.in.Sharon Stone).Film o szpiegach i miłości. Oglądałem. Nie zły, ale nie mogę znaleźć żadnych informacji na jego temat. Nie znam nawet polskiego tytułu. Może ktoś coś wie?

Boże co za syf, ludziska piszcie co o tym shit sądzicie:D

ogladaliscie moze film "serce z lodu",o malarzu zamrazajacym kobiety w lodie.jesli nie to polecam.na filmwebie mozna obejzec zwiastum tego filmu.

Są filmy które wpływaja na nas jak narkotyk. Kilka dni po obejrzeniu filmu mamy dziwne uczucie jaby cos uległo zmianie a wszytko wokół nas inaczej wyglada. Mam do was pytanie ,czy dla człowieka film moze byc przykładem na zycie i czy ludzie moga ,,dopasowywać" swoje reakcje do reakcji swojego ulubionego bohatera ?? Aha...

więcej

Jak myślicie, która część była lepsza? Moim zdaniem 2 i pewnie 3cz też kiedyś będzie co nie??

Właśnie jestem po seansie rozszerzonej wersji. Jest dodanych wiele scen, które nadają niektórym zdarzeniom większego sensu. Wcześniej w kinie nie zwróciłam na to uwagi, ale teraz widzę, że niektóre wątki były bardzo obcięte. Np werbowanie armii morderców.