Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakiś czas temu na TV4 oglądałem pewien świetny chiński film. Pamiętam, że był na filmwebie, ale bez polskiego tytułu. Ja zapamiętałem tytuł, jaki był w gazecie - "Kontestorzy". Film był o buncie, wolności, miłości itp. Główni bohaterowie należeli do pekińskiej grupy rockowej, do której dołączył gościu z Hong-Kongu.

Ciekawa jestem, przez jakie filmy nie zdołaliście przebrnąć :) Ja nie dałam rady obejrzeć np. Truposza, po prostu poległam gdzieś koło 50 minuty :) A strasznie nie lubię czegoś zaczynać i nie kończyć ;)
Pozdrawiam

Witam, poszukuje pewnego filmu z McGregorem. Widzialem go pare lat temu, ale niestety nie moge go znalezc w filmografi McGregora. Ciekawe czy znajdzie sie ktos, kto poda tutul ... jesli go widzial :]
Rozpoczyna sie mniej wiecej tak ze Ewan szpieguje kobiete (na zlecenie jej meza) facet, ktory jest z nia tej nocy ginie...

więcej

Temat zrodził się z dyskusji na filmwebie, wile osób (w tym ja) ma po kilkanaście ulubionych filmów. Ale sztuką jest wybrać z nich kilka, odrzucić inne lubiane. Po prostu zostawić pięć filmów na bezludną wyspę (te same do oglądania do końca życia :)). Moje typy:
1. Dzień świstaka
2. Blues Brothers
3. Rękopis...

Jaka jest najlepsza komedia na świecie? Taka z której można się ciągle śmiać? Moim typem jest Miś i Filip z konopii, a Twoim?

Resident Evil, Tomb Raider, w tej chwili powstają Doom, Alone in the Dark, Half Life.
Jak myślicie - jak dobre są lub będą te filmy?
Czy w ogóle powinny powstawać?

Co myślicie o tym filmie i o obsadzie....

Anaconda 2... to nie film... to bajka..

Myślałem ze gdy obejrze ten film to bede pod zaje** wrazeniem i bede plakal w scenach grozy ale co tam.. reżyser zrobil ten "film" by widz mogl sie posmiac.. wąz o mega wielkkosciach i piekne kwiaty przedluzające zycie to nie dla mnie ... a Co wy sądzicie na temat tego...

dla mnie film jest bardzo przyjemny, jedyny w swoim rodzaju a Tom Hanks byl swietny!! myslalam ze zakonczenie bedzie bedzie troszke inne... ale podobalo mi sie mimo wszystko :)

1."Piątek 13-po pierwszej części"
2.Kill Bill
3.Legalna blondynka 2
4.Zeszłego roku w Marienbadzie.
5.Szepty i krzyki.
Uwaga:Wiem,że dwa ostatnie uwazane są za klasyki-ale dla mnie były traumatyczne.A okropnych filmów,troche by się jeszcze znalazło...