Poszukuję polskich napisów do następujących filmów:
1 Hotel New Hampshire (1 CD)
2 The Addiction (1CD)
3 Swimming With Sharks (1 CD)
4 Strictly Ballroom (2 CD)
5 13 Moons (1 CD)
6 Andriej Rublow (2 CD)
7 The Cook The Thief His Wife & Her Lover (1 CD)
Będę bardzo wdzięczny za jakomkolwiek pomoc w zdobyciu...
Czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje na temat serialu który leciał w TVP ok. 1985r "Musashi Miyamoto"? Może ktoś wie gdzie można znaleź ten film? W sieci nie znalazłem (tylko film z Toshiro Mifune).
Może ktoś ma w prywatnych zbiorach?
Witam amm pytanko. Mam film pt."Blade, trinity" i nie wiem czy to jest Blade3(bo wyszedł juz) czy to jakis oddzielny film nie zwiazany z seria Blade. z góry dzięki..
Moze to glupie i nie na miejscu, ale w jaki sposob moge dowiedziec sie, lub jesli ktos wie, prosze wymienic mi polskich aktorow, ktorzy podkladaja w HP glosy, i kto za kogo. Bo ja jakos nie moge odgadnac...pozdrawiam i dziekuje z gory
Ostatnio wybrałem się w podróż sentymentalną po filmach, które jako dziecko oglądałem, i które wciąż pozostały w mojej pamięci- które zresztą przyczyniły się zapewne w sporym stopniu do mojej miłości do sztuki filmowej. Wspominałem świetny "Czarny Kryształ" Franka Oza, "Labirynt" z ciekawą rolą Davida Bowie, czy tez...
więcejPiszcie tutaj co sądzicie o nowościach, które wchodzą obecnie do kin i które weszły. Które z nich to CZYSTA KOMERCJA a które to dzieło prawdziwych twórców??