No włsnie, co sadzicie o nim?
Dla mnie jestdobrym katorem i swietnie odtworzył postac Sama w Pojutrze..! No i...jak dla mnie jest baardzo łądny!
Piszcie
bardzo chetnie bym poogladala sobie jskis fajny fimik..moglibyscie mi cos fajbnego polecic??? najlepiej jakis romantyczny..hehe :D:D:D taka mam ochotke..komedia moze byc, jakis dramat czy cos..nie wiem znacie jakies?? :) :) plisski, z gory dzieki
help help!!!szukam autora muzyki do filmu "upadłe anioły" kto może niech pomoże :) gdzie ją ściągnąć cokolwiek!!!
Witam mam do Was pytanko?
Piszę magisterkę z PRL-u, a dokladniej z "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" i do tego tło historyczne PRL w tym filmie:)
Czy ma ktoś na temat jakieś materiały? Byłabym zobowiązana:)
Szukam pioseneczki z reklamy tefal termo spot,dawno juz u nas nie puszczali tego spotu.Dodam ze nie chodzi mi Lucy Pearl don't mess with my man. Piosenka,ktorej szukam utrzymana jest w klimatach lat 60,70tych i tak tez wyglada reklama.Kobitki smaza cos na swoich"tefalach" i robia to "przez lata" zaczynajac od lat ok...
więcejmam mega wielka prosbe: jezeli ktos jest w posiadaniu jakichkolwiek tapet dotyczacych filmu "Snowboarder" to bardzo bym prosil o zamieszczenie ich na serwerku albo o przeslanie mi ich na maila... whatever :P (jak cos to moj GG 4927150) pozdrawiam :DDD