chcę abyście trochę pomogli bo chodzę po filmy i nie wiem co brać. chodzi mi o nowe tytuły. Lubię Kubricka, Polańskiego, Lyncha. Może coś w tym stylu tylko nowsze tytuły. Dajcie cynk-proszę.
SIEMKA.
TAK SOBIE POMYSLALAM ZE CHCE OBEJZEC WSZYSTKIE FILMY Z ANGELINA JOLIE.JESTEM Z WARSZAWY MOZE KTOS WIE GDZIE SA WYPOZYCZLNI Z MIEDZY INNYMI:
-PRZERWANA LEKCJA MUZYKI
-LOVE IS ALL THERE IS
-PLAYING GOD
-KOLEKCJONER KOSCI(WIEM,ZE TO BYLO W TV ALE JA NIE MAM HBO)
ITP. ITD....
Z GORY THX.
Pamiętam jak z koleżankami oglądałyśmy"Mistrza deskorolki" (miałyśmy po naście lat) ,film się skończył a my postanowiłśmy być również mistrzyniami:) , jeszcze pamiętam Erniego karatekę :) i film o chłopcach na rolkach , i na deskach surfingowych :).A horror który utkwił mi najbardziej w głowie to "Teksańska masakra...
....filmie, ktory mowi o ostatnich 12 dniach z zycia Hitlera? Podobno Niemcy ukazali go z dobrej strony...ciekawa jestem. Ktos cos wie? widzial ktos moze?
...no własnie....w klimatach chodzby takiego filmu jakim był film "Bezsenność"...lasy alaski....jakas akcja, morderstwa...itd itp....moze byc tez cos w stylku "Nozownika"(ale tego filmu nikomu nie polecam)...cos w klimatach 'lasów alsaki'...
Czy są jakieś filmy lub seriale,których nie można oglądać?Czy są takie filmy,które wywołały u Was dreszcze?
Trochę nietypowe pytanie, ale chcę po prostu sprawdzić czy jestem jedyna =) Czy zdarzało wam się wymiotować na jakimś filmie? A jeśli tak to na jakim??? Ja osobiście rzygałam na 13 duchach w momencie jak ta szyba go przecięła na pół. To było takie obrzydliwe, że nie wytrzymałam!!!
Proszę o pomoc! Właśnie ściągam oba filmy ale nie mam do nich kodeków [są to DivX-y - chyba - rozszerzenie "avi"]! KTOKOLWIEK!!?
mam pytanie czy ktoś wie jaki utwór spiewa JJL na koncercie (scena gdzies pod koniec filmu) - pamietam ze jest to cover kawałka z lat 60-70? ale tylko tyle :) z góry dziekuje !!!
Tylko w "Resident Evil" wersja "skąd się wzięły zombie" jest "prawdopdobna". Wirus to chyba lepsze wytłumaczenie niż upadek meteoru czy opary z cmentarza? Dlatego też, film mi się podoba i jest o wiele razy lepszy niż jakiś "Świt żywych trupów" - zombie biorą się ni z tąd, ni z owąd i do tego poruszają się szybciej niż...
więcej