Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bridget Jones 2, kontynuacja czy... no wlasnie. Odnioslem mieszane wrazenia po obejrzeniu tego filmu z moja dziewczyna. Musze sie przyznac ze film nie zrobil na mnie zadnego wrazenia. Ot zlepek fajnych tekstów i scenek o poszukiwaniu milosci i ogolnie sensu. Typowe materialistyczne dzielko majace naklonic nas do...

Kiedys za dzieciaka widzialem film w tv o
mlodym chlopaku, ktory sie przeprowadzil do nowego miasta, tam nie umial znalezc przyjaciol. Rozpoczal bawic sie PIRACKIM RADIO. Wszyscy sluchali jego audycji. Pozniej go scigala policja...

Jakos tak. Prosze, zna ktos tytul?
Film raczej nie pierwszej mlodosci. Dziekuje

W związku z trwającym w Krakowie zjazdem podano zaskakującą (?)informację, jakoby z roku na rok rosła nam w kinach widownia...to chyba nawet bardzo optymistyczne, chyba należy się cieszyć...
Nawet jeżeli superakustyczne sale megascreenów przyciągają przede wszystkim wielbicieli takich gniotów jak "Pasja" (tu...

jednym z głównych dodatków nadajacych sens filmom jest muzyka do nich. do ktorego filmu najbardziej spodobaja sie muzyka? mnie osobiscie 'siedzii w glowie' i nie chce wyjsc muzyka z 'requiem dla smu' ktora nie dawno sobie sciagnelam.jesli lubicie czuc dreszcze to polecam goraco:)

Może ktoś ma ten film w swojej vidotece? PILNE! janusz@portfolia.pl

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

JAka jest wasza ulubiona komedia w hostorii kina. Moja ulubiona jest seria American Pie.

poszukuję tytułów o tematyce podobnej do "K-pax", "Przerwana lekcja muzyki" czy "12 małp" własciwie pozycji związanych z problemami osadzenia i traktowania ludzi w szpitalach psychiatrycznych... bardzo pilne...
z góry DZIEKUJE za pomoc ... pozdrawiam

witam all....poszukuje filmu " Center of the World, The "......jesli jest ktos kto moglby mi pomóc bylbym naprawde wdzieczny....dzieki i pozdro

bo ja mam ten film ale chyba urwany bo konczy sie na tym jak kilku panów jest w pokoju i jakis pije herbatkę w filizance...