Moze ktos mi wytlumaczyc czemu taki klasyk jak Ghost In The Shell, czy Ghost in the Shell 2: Niewinność / Innocence czy Ghost In The Shell: Send Alone Complex nie jest wydawany w Polsce na DVD czy VHS? Nie ma w Polsce dystybutora ktory by sie nie zaja tym? FATALNIE! Film jest tak dobry ze zasluguje na to by byc wydany...
więcejObejrzałem już trochę filmów ponieważ kino mam od niedawna,sięgam po klasykę a także śledzę nowości.JAk narazie według mnie najlepszymi scenami są; scena nr 4 pt.wylot z filmu "Byliśmy Żołnierzami" oraz scena wyścigu z "nowych" Gwiezdnych Wojen, lecz jako jedyny robi największą przestrzeń oraz wyciska z tylnych...
myślę,że jednak Kidman,jej najsłynniejsze role pochodzą z okresu po rozwodzie (Moulin Rouge w trakcie)
Jakie filmy wolicie?Polskie czy zagraniczne?Czy określenie zagraniczne oznacza dla ciebie amerykańskie czy też inne...Jakie jeszcze kino lubicie.Może jakieś pozycje godne polecenia?
Ostatnio ogladalem Miasteczko Twin Peaks, czy nie sadzicie ze klimat w tym filmie byl rewelacyjny i czy wogóle lubicie ten filmik.