nie dawno obejrzalam "Pręgi" i jeszcze jestem pod wrazeniem. A co wy myslicie o tym filmie. Czekam na relacje:)
co wolicie ogladać bajki czy filmy bo ja wole obejrzeć bajke Disneya od filmu takiego jak np. Urodzeni Mordercy
Obejrzałem ten film i niebyłem z niego zbytnio zadowolony no ale cóż tak już bywa, niedawno ogladałem film pt,, Zmęczenie materiału'' z tym samym gostkiem w roli głównej, to ten film był lepszy. Jak jest wasza opinia...??
co wolicie ogladać bajki czy filmy bo ja wole obejrzeć bajke Disneya od filmu takiego jak np. Urodzeni Mordercy
Wiem nie najnowszy film, ale potrafi zachwycić. Klimat który wytwarza sie podczas oglądania tego filmu jest cudowny. Obejrzalam go chyba z 10 razy i za każdym razem podoba mi się coraz bardziej. Uwielbiam ten film byc może znajdzie się osoba, którj również sie on tak bardzo podoba, jak mi.
Eksperymenty z mozgiem? Co jest jawa co snem. Co jest tym czym chcemy aby bylo. A moze tego czegos tak naprawde nie ma. Moze wszystko jest snem, a moze to milosc jest tym co nas z tego snu obudzi??
Dwie polowki jablka - prawda? czy falsz?
???
Niesamowite można oglądać co trzy lata i za każdym razem to coś nowego - córka głównego bohatera - najlepsza