Troche juz filmów na podstawie gier powstalo np: Mortal Kombat , Tomb Raider , Wing Comander itd. Mortal wiekszosc tych produkcji prezentuje mierny poziom (oczywiscie sa wyjatki) i z wiazku z tym powino sie robić filmy na podstawie gier ??? Niektórzy wykorzystuja nazwe gry np: Final Fantasy (chociaz w nowej produkcji z...
więcejNie wiem dokładnie, ale chyba dwa lata (albo rok) temu widziałam na HBO top 10. Na którymś tam miejscu był taki film. Nie pamiętam tytułu... jeśli ktoś zna to niech powie. O takich dwóch kolesiach (albo więcej), którzy zatrzymali czas. Pamiętam scenę, że spotkali (nieruchomego oczywiście) graficiarza i przekłuli mu...
zawylam serdecznie gdy w pregach ow cytat uslyszalam,zebrowski mowil do niej nad stolem,pomozcie to odnalesc.
Jeżeli ktos juz widzial ten film to jaka jest wasza opinia ???? co prawda premiera dopiero 31.12.2004r. :D
Od jakiegoś czasu bardzo zastanawia mnie postać Morrisa Townsenda z ww filmu. Przyznaję, że ksiazki nie czytałam i może stąd ta niejasność - w każdym razie nigdzie nie mogę jej dostać. Może ktoś powie co mysli na ten temat? Bo już sama nie wiem czy ją kochał czy był wyrachowany (czego nie widziałam, muszę powiedzieć) i...
więcejna stronie www.jesperkyd.com znajduje się lista filmów do której Jesper Kyd zrobił muzykę (notabene Swietną!!!!). Na 6 miejscu jest film "Paper plane man" w reżyserii Tobiasa Nolle. Nigdzie nie mogłem znaleźć lepszego opisu tego filmu ani DVD do kupienia! Pomóżcie znaleźć coś na temat tego filmu!
Hmm, lubię oglądać mega milosne filmy, największe wrażenie ostatnio zrobil na mnie film "List w butelce" piękna milość i jakże smutne zakończenie, szkoda w sumie ... a na Was jakie historie milosne z kina zrobily największe wrażenie? Możecie mi polecić coś o tej tematyce co warto obejrzeć, uprzedzam "szkolę uczuć"...
wie ktos co leci za kawałek na imprezce w domu u Frank Abagnale Jr (nie ma tego kawałku na ścieżce) w polowie filmu. POMOŻCIE.
Z góry dzieki