lubicie Nortonka?? ja uwielbiam! macie jakieś ulubione filmy z Nim? ja osobiście kocham "American HistoryX" "Hazardzistów" i "Czerwonego Smoka"...
Pewnego pieknego slonecznego ... bleee nie slonecznego bo wtedy jezdze na rowerze. Pewnego dnia wieczorem kiedy mi sie nudzilo dostalem przypadkiem w swoje brudne , przebiegle lapki film o ciekawym tytule, a mianowicie Wrong Turn (co na polski wg. naszych wspanialych anglistów znaczy "droga bez powrotu" :]). Wiec mysle...
więcej
Wraz z ekipą strony www.filmnews.blog.onet.pl
posukuję kompetentnego recenzenta filmowego.
O kontakt proszę na mail: sqnboy@tlen.pl
Zapraszam na nową stronę poświęconą w całości filmom.Oficjalnym partnerem strony jest Kino Polska.
Trwa właśnie plebiscyt na najlepszy film 2004(i inne kategorie).Za udział w plebicycie można wygrać 1 z 2 filmów na DVD oraz plakat z filmu "Złe Wychowanie".
GORĄCO ZAPRASZAM!!!
Cześć. Mam pytanie do was, niewiecie może kiedy będzie leciał film "Teksańska masakra 2003" lub "Zły duch" w moim mieście. Czekam na te filmy ponieważ uważam że warto je ogladnąć i może wiecie kiedy są puszczane na ekranach kin w moim mieście. Czekam na szybką odpowiedź.
Witam! Mam do opracowanie pewne zagadnienie i nie bardzo potrafie sobie z nimi poradzic. Mianowicie chodzi mi o to takie hasla jak styl zerowy w filmie, przezroczystosc i bodajze konwecja stylu. Jesli ktos wie o czym mowa prosze o jakies krotkie wyjasnienia do pojec. Z gory bardzo dziekuje:))