Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Idźmy za pomysłem Marisy (forum 5 najbardziej drażniących aktorek i aktorów). Jestem ciekawa co was tak drażni a co uwielbiacie!

1. Eurotrip
2. The Girl Next Door
3. Mean Girls
4. Along Came Polly

Siema

Szukam filmu o żołnierzach ale nie takich wojennych filmów ale takich właśnie jak w temacie np. "Uniwersalny żołnierz". Najlepiej by było jakby to były nowsze filmy.

Z góry dzięki
Adam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Pytanie chyba jest jasne więc czekam na wasze propozycje...

Który film był lepszy?? W/q mnie Król Artur... (szybciej się skończył =))

pamietacie reklame MENTOSA ta w ktorej owcy na kosiarach gonia za psami?Jak ktos mi powie co za band robil tam muzyke to na jakis czas bedzie moim bogiem:)

Cześć. Szukam pewnego filmu który oglądałem kiedyś w TV. Była to komedia właśnie w klimacie średniowiecznym. Nie pamiętam już szczegółów, ale akcja toczyła się w tamtejszych czasach, a w całość zamieszani byli kosmici którzy wylądowali na ziemi. Film był chyba z roku 198x lub wczesne lata 90-te. Ktoś kojarzy?

Dajcie tutaj swoje propozycje do tego tematu czyli jaki film ostatnich lat uwazacie za najbardziej komeryjne gó..o . Bo takich filmow ostatnimi czasu duzo sie pojawiło.Dajcie kilka przykladów a poznije jak temat zaskoczy to dam cos od siebie .

Pozdrawiam