Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Co o tym sądzicie? Dla mnie to film świetny. Lecz tutaj jest za dużo pochopnych opinii o nim!!! Kurczę, gdybym była Elastyną, powyciągałabym ręce do was i poklepała po twarzach, które coraz częściej mówią to, co nie jest zgodne z prawdą w filmie. Naprawdę! Może oceniam was zbyt pochopnie, ale naprawdę - wasze języczki...

więcej

Może ktoś wie gdzie można obejrzeć(ściągnąć) Sztukę Spadania najnowszy film Tomka Bagińskiego. Wiem że jest puszczany w kinach przed seansami Sky Captain, mimo to mam nieodpartą potrzebę posiadania tego filmu w domu. Filmy Tomka są po prostu super!!!!

JAK sie nazywały olbrzymie słonie we Władcy Pierscieni ??? Bo nie pamietam a nie wiem gdzie to znanalzesc znaczy ich nazwe :( bordzo jest mi to potrzebne :):):) Wiec POMOCY !!!!

szukam cytat z filmu "Pregi".

Ta znana romantyczna scena w restauracji.
Zna ktos ten cytat albo strone gdzie moge go znalesc.

THX

DEAN

"POJUTRZE"-scena w której Sam ze swoim zespołem (Brian,Laura) są na "imprezie" która sie odbyła po konkursie..Wtedy kiedy np. J.D. proponuje Laurze oprowadzenie po szkole.... no i jaka melodia leci przy tej akcji?? Dokładnie jak zaraz po konkursie znajdują sie na tym"bankiecie"jak sie nazywa ta piosenka??PLIS (b.mi sie...

więcej

hmm stare nie zawsze oznacza kiepskie :) w dzisiejszym świecie "nowości" stare hity też bywają fajne ;)

Z jakiego dziela artystycznego pochodzi ta fraza? :) zapraszam na bloga.

Czy gdzies w Polsce mozna kupic/zdobyc filmy krotkometrazowe ? Musze przyznac, ze ta forma filmu zrobila na mnie ogromne wrazenie, gdy majac dostep do Canalu+, moglem regularnie ogladac wysmienite porcje tego smakowitego kina. Na VHS/DVD czegos takiego nie spotkalem - zbyt male zainteresowanie :( Czy ktos z Was takze...

więcej

Bylam ostatnio w kinie i w zapowiedziach byl pokazany film ktory przypominal "13 duchów" wydaje mi sie jednak ze film nie mowil o calej rodzinie tylko o jednej osobie - kobiecie i tych duchow bylo mniej. Czy ktos z Was Kochani ma moze jakiekolwiek pojecie co to za film?? - z gory wielkie dzieki

Podajcie propozycje na film idealny.

Pozdro.