Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam
Mam pytanie w scenie kiedy gł bochater wchodzi do pokoju w ktorym stoi gramofon zalacza plyte winylowa, Bardzo mnie interesuje kompozytor muzyki jaka wtedy zabrzmiala z glosnika, po prostu poruszyl mnie ten kawalek i od czajkowskiego i vivaldiego dawno nie mialem takiej "jazdy" jak po tych dzwiekac??
kurcze...

więcej

Jeżeli ktoś to wie to niech mi powie. Będe wdzięczny

.... ciekaw jestem czy kiedykolwiek - ktokolwiek zdecyduje sie nakrecic film na podstawie tej kultowej gry
duza czesc przebojow komputerowych zostala juz przeniesiona na duzy ekran: AvsP (+komiks), Resident evil, Mortal kombat, Wing commander, Street fighter (blee), Final fantasy, Tomb rider, no i aktualnie Doom oraz...

więcej

temat postu wzięłam wprost z niemalże akademickiej dyskusji prowadzonej ostatnio ze znajomymi ...

tak jakoś stwierdziliśmy, ze dobiera on bardzo specyficzną tematkę - jego bohaterzy zawsze niosa jakies światełko jakieś przesłanie. I własnie moze dlatego statecznie nie rozwiązalismy zadanego problemu:) Który jego...

Nie macie moze pojecia czy wyjdzie taki film w kinach a jak tak to kiedy ja słyszłem ze w drugiej połowie 2005 roku ale nie wiem czy to jest prawda bo nic dawno o tym sie nie muwi???

Czy weryfikator nie może poprawiać??? Np. błędów ortograficznych albo interpunkcyjnych? Albo różnych innych rzeczy. No bo daaawno temu dodałam datę urodzenia pewnej osoby (dzień miesiąc rok) i weryfikator skomentował to, że powinno być w innej kolejności. To nie może tego poprawić??? Przecież już samo dodanie jest coś...

więcej

Filmy wojenne

użytkownik usunięty

Ludzie czy znacie jakieś tytuły dobrych filmów wojennych?? Tylko takich, które są może mniej znanych (nie jakieś tam Szeregowce Ryany).

Widziałem kiedyś taki stary film gdzie koleś miał auto które samo potrafiło się naprawiać i zabijało ludzi !!! to dla mnie bardzo ważne proszę o odpowiedz !!!

Pozdrawiam

Wesele to czarna komedia, ale jakże realistyczna. Uroczystość ślubu i wesela jest wspaniałym momentem do ukazania największych polskich przywar. Ten film zrobił na mnie duże wrażenie. Cała fabuła jest przerysowana co wpływa na jego śmieszność, lecz jeśli spojrzymy na każde zdarzenie oddzielnie to są one, ku naszemu...

Gdzie można zobaczyć listy zwycięzców konkursów??