obejrzałem już wszystkie filmy jakie mam w domu a mam ich naprawde mase.
nawet te nudne i głupie
Czy ktoś z was mnie zaskoczy jakimiś propozycjami tytułów filmów
Ratujcie bo ja musze coś obejrzeć.
Chodzi mi głównie o filmy wyjątkowe dla was
...może nie tylko jeśli znajdziecie czas na poszukanie we własnej...
Moze ktos zna tytul takiego starego filmu ogladalem go z 8 lat temu i byl wyswietlany w telewizji bodajze na poloni 1. Film dzieje sie chyba w swieta bozego narodzenia, gazeta pisze ze ktos skoczy z wiezowca (bloku) wlasnie w swieta (moze to byc nowy rok) i potem szukaja tego czlowieka robia casting i wybieraja...
Mam problem. Bardzo bym chciała obejrzeć (na dvd) klasyke filmu europejskiego. Coś Felliniego, Antonioniego, Kiślowskiego, Hasa, po prostu wielkie filmy europejskie i nie tylko. Czy znacie jakąś fajną wypozyczalnie, gdzie będzie ciut więcej ambitnych filmów niż tylko jedna półka?
Gdzie mozna znaleść dawne radzieckie filmy typu: świat się śmieje i leca żurawie
Ewentualnie gdzie kupić?
Szukam tego od kolku tygodni i nic!!!!
czy możecie mi powiedzieć jakie filmy uznajecie za klasykę kina - takie które po prostu trzeba znać (obejrzeć)??? Jak na przykład Casablanca czy Śniadanie u Tiffany'ego. THX
kto poleci jakiś film na poprawienie nastroju i przywrócenie wiary w ludzi.....jest taki wogule?? :/
Chodzi mi o film który widziałem dawno temu.
Jest to chyba thriller z połączeniem dramatu i psychologicznego. Film pochodzi chyba z późnych lat 80, bądź wczesnych lat 90.
Film opowiada o jakimś gościu, który stracił pracę i rozwiódł się z żoną. Na początku filmu stał w korku w swym samochodzie. Było bardzo...