Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

chciałabym poznać Wasze opinie na ten temat. Sama osobiście miałam okazję wybrać się w zeszłym roku na Noc Grozy (Cube, Podziemny krąg, Requiem dla snu, Pi). Co prawda widziałam już wcześniej te filmy, ale co innego zobaczyć to wszystko nocą w kinie :)
Sam pomysł bardzo mi się podoba, za grosze praktycznie, ceną...

czy ktoś ma adresy email do polskich aktorów i aktorek (np. Dorota Kamińska, Ewa Kasprzyk)?????????????

Trochę głupi temat, ale ostatnio na stronie pewnego filmu przeczytałam czyjś komentarz, że rodzice nazwali go imieniem głównego bohatera. Czy wasi rodzice byli tak zafascynowani jakimś filmem, że nadali wam równiez imię głównego bohatera? Czy sami chcielibyście nazwać swoje dzieci na wzór ulubionych bohaterów a może...

więcej

Czy chcielibyście żeby ktoś zrobił film o was samych
o waszym życiu
jaki to byl by film
komercyjny czy raczej autorskie arcydzieło
komedia czy horror

O mnie zdecydowanie film troche komercyjny, pomiędzy science fiction jak u Cronnenberga a wenezuelską telenowelą tyle że 2 minutowy
hehe

Troche humoru i...

Niech ktoś się nade mną zlituje i mi pomoże. Czy można samemu dodawać filmy do bazy Filmwebu? Jeśli tak, to w jaki sposób?

Małe pytanko macie jakieś ulubione filmy z tych troche starszych? Jak tak to jakie - może ktoś mnie zaskoczy czymś o czym nawet nie słyszałem!

Co sądzicie o filmach rysunkowych dla dorosłych. Mam na myśli np. dokonania Ralpha Bakshiego (Kot Fritz). Wprowadzam ten temat bo irytuje mnie, żę w Polsce film animowany sprowadza się wyłącznie do filmu dla dzieci.
Piszcie jakie znacie tytuły, filmów pełnometrażowych bądź seriali

Czy wiecie może jaki tytuł nosi film o chłopcu, który miał sąsiada byłego esesmana?chłopiec dostał jakąś pacę domową w szkole i zaprzyjaźnił się ze staruszkiem.Zaczął się interesować tym co staruszek mówi i pewnego dnia przyniósł mu mundur esesmański...Stary go ubrał i zaczął salutować Hitlerowi...Potem coś tam było z...

więcej

kto poleci jakiś film na poprawienie nastroju i oprzywrócenie wiary w ludzi.....jest taki wogule?? :/

Czy ktoś słyszał o tym filmie ? A może go oglądał?Nie miał jeszcze premiery w Polsce?O czym jest ? Czy jest fajny? Wiem ,że gra tam Malcolm McDowell