Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Podajcie propozycje na film idealny.

Pozdro.

Wydaje mi się,że A Jolie jest już troche przereklamowana.Męczy mnie jak każdy o niej mówi.Tym bardziej jak laski z mojej klasy non stop tylko o niej.Jest wiele innych aktorek niedocenianych,gdyż nasze wzroki zaćmiła niejaka A Jolie.Piszcie co o tym sądzicie...za wszelkie opinie thx z góry.

HEH CHCIAŁBYM PORUSZYĆ TAKI ŻYCIOWY TEMACIK, JEST ON ZWIĄZANY Z NASZYMI KOCHANYMI DZIEWCZYNAMI. WYPOWIADAJCIE SIĘ NA TEMAT WPADEK JAKIE TYLKO SIĘ WAM PRZED NIMI PRZYTRAFIŁY JEŻELI CHODZI O DZIEWCZYNY TEŻ PROSZĘ PISAĆ O WASZYCH WPADKACH:)

A jakich filmów, aktorów i reżyserów nienawidzicie??? Ja nienawidzę... o np. "Dom 1000 trupów", nie wiem co myśleć o reżyserze tego dzieła, Robiem Zombiem. Jak zrobi jeszcze jedną taką szkaradę (a reżyseruje sequel) to będzie kandydatem do najgorszego reżysera. Jak narazie żaden aktor mi nie podpadł jakąś rolą. Czekam...

więcej

Jak Wam się podoba ten film ?
Jak dla mnie był nawet niezły, ogólnie podobał mi się, tylko szkoda że prawie wysztkie sceny dzieją się po ciemku i mało widać efektów. :)

Według mnie to sa wspaniałe filmy lecz 2 zdecydowanie ma u mnie przewage ;)

Dla zainteresowanych mam ciekawą wiadomość. Więc na stronie www.dusso.com znalazłem super film w zrobiony w większości przy użyciu komputera. Wyprodukowała go grupa przyjaciół, a wśród między innymi Yannicka Dusseault, czołowego grafika komputerowego. Na tej stronie można obejrzeć również fragment tego filmu i tu...

Film lecial na poczatku roku na canal+, byl wykonany nowa technika nie pamietam jak sie nazywa, ale chodzi oto ze normalny film jest zamieniony na taki jakby rysunkowy (cos jak trasowanie bitmap) opowiadal miedzy innymi o snach i chyba smierci. Jak ktos wie o jaki film chodzi i pamieta tytul to prosze o odpowiedz

jaki film jest lepszy ? na mtv puszczaja to caly czas....
PIESEK LESZEK czy KURT I ALBIN ?WPISUJCIE SIE
POZDRO ALL

nie wiem co ise robi , gdzie sie wchodzi, aby dodac recenzje do filmu, albo gdzie dodaje sie nowe filmy itd... PROSZE O POMOC :) z gory dziekuje:)