temat mowi sam za siebie ..... ale to sie pewnie nie zmieni ... a wiec jesli znacie jakies dobre linki zawierajace muzykę filmową (szególnie pliki muzyczne) to umiescie je łaskawie tutaj
Nie wiem czy zdajemy sobie z tego sprawę ale wielu znakomitych aktorów jest , no cóż w wieku , w który m jest już raczej w dół. Wielu jż odeszło. Coraz częściej się boję że odejdą, choć tak napraede ich nie znam to wyczuwam pewną więź i wiem że będzie mi ich brak...
Polacy nie umieją robić dobrych filmów,dlaczego?
To dlatego, że niemają na tyle kasy aby zrobić dobry film,
no i niekiedy dobrych pomysłów.
Można mieć tylko nadzieję ,że kiedyś będzie lepiej.
Szukam wszelkich filmów o przygodach toxic avengera i innych z wytwórni Troma. Jeśli macie coś chętnie zapłacę za skopiowanie.
martines26@autograf.pl
hej!
mam do Was wszystkich pytanie - jaki to film:
opowiada o pierwszym locie człowieka na księżyc (marsa?) - ale całość jest jednym wielkim oszustwem. astronauci wcale nie lecą tylko wszystko jest filmowane w jakimś studiu i kiedy jeden z nich postanawia przerwać milczenie i wyjawić tajemnicę prasie - to wtedy...
Niedawno skolowalem sobie Pitch Black w avi, film ma teoretycznie 703 MB. Niby ok, jednak jego rozmiar na dysku jest wielki. No i nagrywarka nie chce go zaakceptowac. Brakuje doslownie 2MB miejsca. Czy wiecie jak mozna taki film zmiescic bez koniecznosci grzebania w strukturze nagrywarki :) Moze jakies dzielenie...
W zalewie amerykańskich produkcji proponuję dyskusję na temat kina europejskiego. Piszcie o waszych ulubionych europejskich filmach, tych nowych i tych klasycznych
widze że mój poprzedni temat olaliście równo to teraz zadam coś odrobinę mniej hermetycznego.
chodzi mi tu o film o którym sie mówi że to arcydzieło, klasyka kina, takim ktorym zachwycaja sie krytycy, ktory może dostał worek nagrod ; a który was rozczarował i sie wam nie podobał.
myśle ze nie ma sie co wstydzic i ze...