Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam cytat z filmu "Pregi".

Ta znana romantyczna scena w restauracji.
Zna ktos ten cytat albo strone gdzie moge go znalesc.

THX

DEAN

"POJUTRZE"-scena w której Sam ze swoim zespołem (Brian,Laura) są na "imprezie" która sie odbyła po konkursie..Wtedy kiedy np. J.D. proponuje Laurze oprowadzenie po szkole.... no i jaka melodia leci przy tej akcji?? Dokładnie jak zaraz po konkursie znajdują sie na tym"bankiecie"jak sie nazywa ta piosenka??PLIS (b.mi sie...

więcej

hmm stare nie zawsze oznacza kiepskie :) w dzisiejszym świecie "nowości" stare hity też bywają fajne ;)

Z jakiego dziela artystycznego pochodzi ta fraza? :) zapraszam na bloga.

Czy gdzies w Polsce mozna kupic/zdobyc filmy krotkometrazowe ? Musze przyznac, ze ta forma filmu zrobila na mnie ogromne wrazenie, gdy majac dostep do Canalu+, moglem regularnie ogladac wysmienite porcje tego smakowitego kina. Na VHS/DVD czegos takiego nie spotkalem - zbyt male zainteresowanie :( Czy ktos z Was takze...

więcej

Bylam ostatnio w kinie i w zapowiedziach byl pokazany film ktory przypominal "13 duchów" wydaje mi sie jednak ze film nie mowil o calej rodzinie tylko o jednej osobie - kobiecie i tych duchow bylo mniej. Czy ktos z Was Kochani ma moze jakiekolwiek pojecie co to za film?? - z gory wielkie dzieki

Podajcie propozycje na film idealny.

Pozdro.

Wydaje mi się,że A Jolie jest już troche przereklamowana.Męczy mnie jak każdy o niej mówi.Tym bardziej jak laski z mojej klasy non stop tylko o niej.Jest wiele innych aktorek niedocenianych,gdyż nasze wzroki zaćmiła niejaka A Jolie.Piszcie co o tym sądzicie...za wszelkie opinie thx z góry.

HEH CHCIAŁBYM PORUSZYĆ TAKI ŻYCIOWY TEMACIK, JEST ON ZWIĄZANY Z NASZYMI KOCHANYMI DZIEWCZYNAMI. WYPOWIADAJCIE SIĘ NA TEMAT WPADEK JAKIE TYLKO SIĘ WAM PRZED NIMI PRZYTRAFIŁY JEŻELI CHODZI O DZIEWCZYNY TEŻ PROSZĘ PISAĆ O WASZYCH WPADKACH:)

A jakich filmów, aktorów i reżyserów nienawidzicie??? Ja nienawidzę... o np. "Dom 1000 trupów", nie wiem co myśleć o reżyserze tego dzieła, Robiem Zombiem. Jak zrobi jeszcze jedną taką szkaradę (a reżyseruje sequel) to będzie kandydatem do najgorszego reżysera. Jak narazie żaden aktor mi nie podpadł jakąś rolą. Czekam...

więcej