Jaka jest wedłóg was najlepsza komedia, to jest taka podczas której laliście ze śmiechu. Moimi faworytami są: "Pani Doubtfire" i "Głupi i głupszy".
Jak myślicie, czy w telewizji powinni puszczać filmy erotyczne? Jak tak, to o której godzinie? Czy sami lubicie je oglądać?
mam ogromną prośbę do wszytskich tu zaglądających - pilnie bardzo potrzebuję filmy w oryginale na vhs i dvd - kupię - ale potrzebuję fakturę vat więc wszelkie aukcje itp odpadają. może ktoś zna jakąś stronkę gdzie można takiego zakupu dokonać itp ... będę wdzięcza , a póki co sama też szukam dalej ....
Skoro piszecie o najlepszych filmach, to napiszcie też o najgorszym filmie. Dla mnie najgorszym filmem był filmem z udziałem uczestników "Big Brothera".
moze mi ktos to wytlumaczyc? czy jest on czlowiekiem? strzelaja do niego setki razy, topi sie w toksynach, plynie wplaw do Nowego Jorku, a w ostatniej czesci lata sobie w przestrzein kosmicznej a wczesniej rozrywa mu rece nogi itd... kim on jest? :/
Zamierzałam iść na Nikotynę do kina w ten weekend (tuż po premierze). I co? Szukam, patrzę, a tu nigdzie tego nie grają. Poziom naszego kochanego krakowskiego kina jest dołujacy. Jak człowiek chce iść na jakiś porządniejszy film to najpierw trzeba się ostro namęczyć i poustawiać swoje sprawy tak żeby wpasować się w...