Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W związku z coraz większą liczbą niezwykle entuzjastycznych wypowiedzi na temat tego, pożal się boże, filmu, postanowiłam rozpocząć akcję anty-"Trojową" (ale mi się durnie napisało, ale niech już tak zostanie...). Każdy kto ma coś konstruktywnego do powiedzenia jest mile proszony o opinię:)

Chciałabym aby ktoś z was polecił mi filmy o nastolatkach... coś w stylu "Thirteen" czy "Fucking Amal". Z góry dzięki za pomoc :).

Wprawdzie do rozdania tych nagród pozostało z górą 3 miechy, ale możemy już teraz pozastanawiać się który film ma szansę na Oscara.

Chcialbym rozpoczac goracy wg mnie temat, mianowicie tworcy filmu Immortal. Sam z niecierpliwoscia na niego czekam. Jesli posiadacie jakies informacje na temat ekipy realizujacej albo jakiekolwiek inne piszcie!
Autor: Flagrant, zapraszam na bloga.

Jesli mialby ktos z Was napisy do tego filmu i moglby mi je przeslac bylabym wniebowzieta :) poszukuje rowniez napisow do :Cyborg2:Glass Shadow, Love Is All There Is, Hell's Kitchen, Foxfire, True Woman odc 1 i 2, Mojave Moon,Playing God,Pushing Tin. Jesli macie napisy do ktoregos z tych filmow i moglibyscie mi je...

Yoł all ludziska,
Z tego co wiem to jest In da Hause, blink blink, in the usa, są jakieś inne??

Kiepsko u mnie z angileskim, jeśli ktoś ma to byłbym wdzięczny

Jak wiadomo przeważnie sequel jest gorszy od orginału. Który, waszym zdaniem, sequel nie powinien powstać? Który jest najgorszy albo całkowicie niepotrzebny?

szukam takiego filmu (bądź serialu, niepamietma juz)
to był stary film głóną role grął tam Leonard Pietraszak i on mieszkał z synem w takim lesie w góach
i tam był tkai potwór
ogólnie mało pamiętam bo to bło danwo
ktos wie o co mi chodzi??

Chciałbym się Was zapytać czy wiecie może coś o istnieniu fanklubu filmu "Rejs"? Bo jesli takowego nie ma to ja go chcę założyć. Czy jest ktos chętny?