Prowadze nieroztrzygnięty spór o to co zabiło mrówke w tym właśnie filmie. Jak ktoś wie to niech pomoże. Prosze o szybką odpowiedz!!!
poszukuje napisów do pewnego filmu ktory nazywa sie Paszport do Paryża.. jest to film z siostrami olsen.. jesli macie to prosze was albo dajcie je albo powiedzcie gdzie moga byc.. jest to dla mnie bardzo wazne.. z gory thx.. for @ll...
sciagnalem film przez torrenta, mial rozszerzenie "ogm", zmienilem na avi ale film nie odtwarza sie w windows media player, ani vplayer, nie ma obrazu w ogole, tylko efekty wizualne sa w windows media player np. Nie wiecie co z tym zrobic zeby film sie normalnie odtwarzal ? odtwarza sie jedynie w programie...
Jakiś czas temu (prawdopodobnie 2lata, a może dłużej) obejrzałem w polskiej telewizji film, było to dość późną pora, o niewinnie skazanym człowieku ("murzynie") na kare śmierci na krześle elektrycznym. Właściwie to tylko tyle wiem, było do bardzo dawno, wiem, że był to film na autentycznych wydarzeniach i bardzo...
ludzie kochani, co sadzicie o nowym niedzielnym serialu TVP "Stacyjka"? Ja jestem oszalamiajaco milo zaskoczony, nie spodziewalem sie ze w bublicznej TV mozna przygotowac tak wyluzowany filmik...