Uwielbiam Billa Murraya i duzo slyszalam na temat Jego nowego filmu ale jeszcze nie ogladalam... Moze podzielicie sie opiniami...
Poszukuje ludzi z Wawy którzy posiadają filmy z następującymi aktorami.
1 - Jason Statham
2 - Jet Li
3 - Vin Diesel
Interesują mnie wszystkie filmy z tymi aktorami
Chętnie na coś wymienię
Pozdrawiam
Zbytnio filmu nie pamiętam(oglądałem go strasznie dawno), ale przypomina mi się, że głównym bohaterem był chyba ksiądz. W jednej scenie z witrażu w kościele wyszedł rycerz, wyglądało to dość efektownie... Ale więcej nie pamiętam o co chodziło w fabule... Niedawno oglądałem program o efektach specjalnych i tam właśnie...
więcejJakiś czas temu na TV4 oglądałem pewien świetny chiński film. Pamiętam, że był na filmwebie, ale bez polskiego tytułu. Ja zapamiętałem tytuł, jaki był w gazecie - "Kontestorzy". Film był o buncie, wolności, miłości itp. Główni bohaterowie należeli do pekińskiej grupy rockowej, do której dołączył gościu z Hong-Kongu.
Ciekawa jestem, przez jakie filmy nie zdołaliście przebrnąć :) Ja nie dałam rady obejrzeć np. Truposza, po prostu poległam gdzieś koło 50 minuty :) A strasznie nie lubię czegoś zaczynać i nie kończyć ;)
Pozdrawiam
Witam, poszukuje pewnego filmu z McGregorem. Widzialem go pare lat temu, ale niestety nie moge go znalezc w filmografi McGregora. Ciekawe czy znajdzie sie ktos, kto poda tutul ... jesli go widzial :]
Rozpoczyna sie mniej wiecej tak ze Ewan szpieguje kobiete (na zlecenie jej meza) facet, ktory jest z nia tej nocy ginie...
Temat zrodził się z dyskusji na filmwebie, wile osób (w tym ja) ma po kilkanaście ulubionych filmów. Ale sztuką jest wybrać z nich kilka, odrzucić inne lubiane. Po prostu zostawić pięć filmów na bezludną wyspę (te same do oglądania do końca życia :)). Moje typy:
1. Dzień świstaka
2. Blues Brothers
3. Rękopis...
Jaka jest najlepsza komedia na świecie? Taka z której można się ciągle śmiać? Moim typem jest Miś i Filip z konopii, a Twoim?